Gaziantep FKBeşiktaşSüper Lig

Gaziantep FK, Selçuk ile İnan'dı 3 puan geldi!

Trendyol Süper Lig 29. hafta kapanış maçında Gaziantep Futbol Kulübü, Kalyon Stadyumu'nda Beşiktaş ile karşılaştı. Mücadele ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Süper Lig 29. hafta kapanış maçında Gaziantep Futbol Kulübü, Kalyon Stadyumu'nda Beşiktaş ile karşılaştı. Mücadele ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Monteiro getirdi, Sorescu attı 

Gaziantep FK'yı Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçiren golü 9. dakikada Deian Sorescu kaydetti. Jamiro Monteiro'nun pasında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Sorescu sol ayağıyla topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Maçta Denis Draguş son noktayı koydu 

Gaziantep FK, Beşiktaş karşısında skoru Denis Draguş'un 85. dakikada attığı golle farkı 2'ye çıkardı. Mustafa Eskihellaç'ın pasında Rumen oyuncu çalımlarla ceza sahası içine girdi ve sağ ayağıyla vurduğu topu ağlara göndererek farkı 2'ye çıkardı. 

Selçuk İnan ilk galibiyetini aldı 

Marius Sumudica'nın yerine gelen Selçuk İnan ilk maçına Beşiktaş karşısında çıktı. İlk maçında Beşiktaş karşısında 2-0 galip gelerek Gaziantep ekibinin başında galibiyet ile başladı. 

Gaziantep FK ve Beşiktaş'ın ligdeki durumları 

Gaziantep FK, Süper Lig'de 29. hafta sonunda 8 galibiyet, 7 beraberli ve 14 mağlubiyet alarak 31 puanla 15. sırada yer alıyor. 

Beşiktaş, Süper Lig'de 29. hafta sonunda 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 mağlubiyet alarak 46 puanla 4. sırada yer alıyor.