Gaziantep FKSüper Lig

(YAZILI ÖZET) Sivasspor - Gaziantep FK maç sonucu: 2-2

Trendyol Süper Lig 21. hafta mücadelesinde Sivasspor sahasında Gaziantep FK ile karşılaştı. Maç 2-2 beraberlik ile sonuçlandı. İşte özet, goller ve detaylar..

Trendyol Süper  Lig'de heyecan devam ediyor. 21. hafta mücadelesinde Sivasspor sahasında Gaziantep FK ile karşılaştı. Maç 2-2 beraberlik ile sonuçlandıile sonuçlandı.

Maçta gol perdesini Rey Manaj açtı 
Sivasspor - Gaziantep FK maçında gol perdesini ev sahibi ekip adına 8. dakikada Rey Manaj açtı. Barrow'un pasında topa hareketlenen Emrah, Mbakata'nın müdahalesi ile yerde kaldı ve hakem beyaz nokayı işaret etti. Salem Mbakata bu müdahalenin ardından sarı kart gördü. Penaltıda topun başına geçen Rey Manej sağ ayağı ile topu ortaya vurdu ve topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Rey Manaj penaltıda kez hata yapmadı 
Sivasspor, Gaziantep FK karşısında 15. dakikada farkı 22ye çıkardı. Emrah'ın Oğün'ün müdahalesinde yerde kaldı ve hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda bir kere daha topun başına geçen Rey Manaj sol üst köşeye sert bir vuruş yaparak takımının ve kendisinin 2. golünü kaydetti.

Ziya Erdal devam edemedi 
Sivasspor'da 15. dakikada sakatlanan Ziya Erdal oyuna devam edemedi. Teknik direktör Bülent Uygun oyuna devam edemeyen Ziya'nın yerine maça Abdulkadir Parmak'ı oyuna aldı.

Gaziantep FK adına ilk gol 
Sivasspor - Gaziantep FK maçında deplasman ekibi adına ilk gol 29. dakikada  Denis Draguş'tan geldi. Maxim, Appindangoye'den topu çalmayı başardı. Maxim, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sağında bulunan Denis Drağuş'a pasını çıkardı ve durum  maçta 2-1'e geldi.

Papy Djiilobodji'den beraberlik golü 
Gaziantep FK, Sivasspor karşısında 41. dakikada Papy Djiilobodji'nin golü ile beraberliği yakaladı. Orta alanda topu kapan 35 yaşındaki oyuncu ileri çıkarak yayın solundan uzak köşeye sert bir vuruş yaparak takımın beraberlik, kendisinin ise maçtaki ilk golünü kaydetti.

İlk yarıda 4 gol 
Sivasspor - Gaziantep FK maçında ilk yarıda 4 gol çıktı. Ev sahibi ekibin 2-0 öne geçtiği maçta deplasman ekibi geri dönüş gerçekleştirerek 2-2 yaptı ve takımlar soyunma odasına beraberlik ile girdi.

Sivasspor 3 maçtır kazanamıyor 
Sivasspor, Süper Lig'de 3 maçtır kazanamıyor. Kırmızı-Beyazlı ekip Galatasaray ve Gaziantep FK ile berabere kalırken, deplasmanda Samsunspor'a ise mağlup oldu.

Gaziantep FK'nın galibiyet hasreti 4 maça çıktı 
Gaziantep FK, Süper Lig'de 4 maçtır kazanamıyor. Kırmızı-Siyahlı ekip Pendikspor, Hatayspor ve Sivasspor ile berabere kalırken, evinde Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olarak ligde galibiyet hasretini 4 maça çıkardı.  

Bryan Acosta ilk kez sahaya çıktı 
Gaziantep FK'nın yeni transferi Bryan Acosta ilk kez sahne aldı. Orta saha oyuncusu maçın 46. dakikasında Marko Jevtovic'in yerine oyuna dahil oldu.  

Maxim ikinci sarıdan kırmızı gördü 

Gaziantep FK'da Maxim ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını, Sivasspor karşısında son bölümde 10 kişi bıraktı. Maxim ilk kartını 69. dakikada görmüştü. 

Sivasspor'un ligdeki durumu 
Sivasspor, Trendyol Süper Lig'de 21 hafta maçları itibariyle 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 26 puanla 11. sırada yer alıyor.

Gaziantep FK'nın ligdeki durumu 
Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'de 21 hafta maçları itibariyle  6 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 mağlubiyet ile 22 puanla 14. sırada yer alıyor.

Antalya deplasmanına gidiyor 
Süper Lig'de son olarak Gaziantep FK'yı evinde konu eden Sivasspor, 22. hafta maçında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak.

Konyaspor'u konuk edecek 
Süper Lig'de son olarak deplasmanda Sivasspor'a konuk olan Gaziantep FK, 22.hafta maçında evinde Konyaspor ile karşılaşacak.