FutbolSon DurumSon Dakika

Gökhan İn'i darp etmişti: Operasyonla gözaltına alındı

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'i darp ettiği görüntülerin ardından hakkında yakalama kararı çıkartılan Hamza Cengiz Şen gözaltına alındı. İşte detaylar...

Sakarya Başkanı Gökhan İn'in yer aldığı bir video dün sosyal medyada gündem oldu. İn'in darp edildiği görüntülerin ardından Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı darp olayının zanlısı olarak Hamza Cengiz Şen için harekete geçti.

Sakaryaspor başkanı darp edildi

FF 1. Lig temsilcisi Sakaryaspor'da kulüp başkanı Gökhan İn darp edildi. O anlar sosyal medyaya yayıldı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran görüntülerde ise bir şahsın ''İsim kullanmayacaksın basın açıklaması yok, artık bu işler bitti. Birol'un bu hafta alacağı 150 bini sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni? O olmayacak artık." dediği duyuldu. Şahıs sonrasında ise Gökhan İn'i darp etti.

Savcılık harekete geçti

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn’in darbedildiği görüntülerin ortaya çıkması üzerine Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Yaralama ve tehdit suçları dahil 6 suç kaydı bulunan Hamza Cengiz Şen hakkında “yağma suçundan” gözaltı kararı verildi.

İstanbul'da gözaltına alındı

Yakalama kararı ile aranan Hamza Cengiz Şen ise gece gözaltına alındı. Halk54'te yer alan bilgilere göre; gece 01.30 sıralarında İstanbul, Beşiktaş'ta düzenlenen bir operasyonda Şen gözaltına alındı.

Sakaryaspor'dan istifa etmişti

Hamza Cengiz Şen, Gökhan İn yönetimindeki Sakaryaspor'da reklam ve sponsorluktan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yaparken geçtiğimiz haftalarda istifa etmişti.

İşte videoda geçen tüm konuşmalar

"Dinle beni."

"İsim kullanmayacaksın."

"Basın açıklaması yok abi artık."

"Bitti bu işler."

"Birol’un aldığı 150 bin TL’yi de bu hafta sen ödeyeceksin."

"Duyuyor musun beni?"

"Duyuyor musun beni?"

"Bana bak!"

Gökhan İn ise saldırgan şahsa "Tamam oğlum. Sakin. Kalp var bende biliyorsun değil mi? Tamam" diyerek yanıt verdi.

💥 Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi.

📌 Saldırganın tehditler savurduğu duyulurken Gökhan İn ‘Kalp var bende’ sözleri dikkat çekti.

Ülke bildiğin Teksas!#Sakarya #NarinCocuğaNeYaptınız #SonDakika pic.twitter.com/ithBBB9BJM
— Bircan Yıldırım (@BRCTVHABER) September 20, 2024