Futbol

Göztepe'de Yalçın Kayan taraftarlarla arasındaki buzları eritti

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe’nin altyapısından yetişen 24 yaşındaki Yalçın Kayan, Tuzlaspor karşısında attığı 2 golle taraftarlarla arasında ki buzları eritti.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe’nin formasını giyen Yalçın Kayan, bu sezon oynadığı oyunla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Son mücadele olan Tuzlaspor maçında takımı adına kaydettiği 2 golle 3 puanın alınmasında pay sahibi oldu.

Taraftarla arasındaki buzları eritti
Yalçın Kaya, Göztepe formasıyla Trendyol 1. Lig'de Tuzlaspor maçında attığı 2 golle takımının 3 puanı almasında büyük rol oynadı. Kayan galibiyetin ardından Sarı-Kırmızılı taraftarlarla arasındaki buzları eritti.

Yalçın Kayan bin 138 dakika sahada kaldı
24 yaşındaki başarılı oyuncu bu sezon Göztepe formasıyla 13 karşılaşmanın hepsinde ilk 11 başlayarak takımın vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alıyor. Bin 170 dakikanın, bin 138 dakikasında sahada kalmayı başardı.

Göztepe'de Lis’in ardından ikinci sırada yer alıyor 
Yalın Kayan, Göztepe kalecisi Mateusz Lis’in (bin 170) ardından, bin 138 dakika ile en iyi oyuncu konumunda bulunuyor.

Taraftara üçlü çektirdi
Tuzlaspor karşısında 2 gol kaydeden 24 yaşındaki orta saha oyuncusu maç sonu kale arkası tribününe giderek üçlü çektirdi. Yalçın Kayan daha sonra ise desteklerle soyunma odasının yolunu tuttu.

Kariyerinin en golcü sezonuna imza atabilir 
Göztepe'nin 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Yalçın Kayan geçen sezonki gol sayısını yakalamış oldu. Kayan bir gol daha atması durumunda en golcü sezonunu geçirecek.