GalatasaraySüper LigTransfer

Sarı - Kırmızılılar, Hakim Ziyech' i KAP' a Bildirdi

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı - Kırmızılılar son olarak kadrosuna Chelsea' dan Hakim Ziyech'i kattığını duyurdu.


Sabah sağlık kontrollerinden geçen Hakim Ziyech Galatasaray'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray, Ziyech KAP'a bildirildi. Trabzonspor maçında RAMS PARK'ta ki yerini aldı.

Galatasaray'dan KAP açıklaması geldi 
"Profesyonel futbolcu Hakim Ziyech ve kulübü Chelsea Football Club Limited ile oyuncunun bedelsiz satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya ise 2023-2024 sezonundan için net 3.587.500 Euro sezonluk ücret ödenecek olup transferinin gerçekleşmesi durumunda 2024-2025 sezonu için net 2.850.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği şarta bağlı uzama opsiyonunun gerçekleşmesi halinde futbolcuya 2025-2026 sezonu için net 2.850.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir"

 

''Türkiye’nin en büyük kulübünde oynayacağım için çok gururluyum''
Galatasaray'a imza attığı için gururlu olduğunu belirten Ziyech, “Türkiye’nin en büyük kulübünde oynayacağım için çok gururluyum. Aynı zamanda heyecanlıyım. Galatasaray ile maça çıkmak için sabırsızlanıyorum. Bu kulübün tarihinde, başarılarında olan diğer büyük futbolcular gibi ben de iz bırakmak istiyorum. Uzun bir sezon başladı, bunun tadını çıkaracağız. Başarılı olmak için bütün gücümüzü vereceğiz. Kendime güveniyorum. Takım olarak başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi. 

 

Taraftardan yoğun ilgi

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray'ın evinde Trabzonspor'u 2-0 mağlup ettiği maçı sarı-kırmızılıların İngiliz ekibi Chelsea'den kadrosuna kattığı Faslı futbolcu Hakim Ziyech de yerini aldı . Ziyech, mücadelenin sona ermesinin ardından kale arkasındaki tribünden taraftarların arasından sahaya indi. 30 yaşındaki futbolcu daha sonra saha ortasına geçti ve sarı-kırmızılı taraftarlara 3'lü çektirdi. Taraftarlar, tezahüratlarla yeni transfer Hakim Ziyech'e yoğun ilgi gösterdi.