GalatasarayŞampiyonlar LigiFutbol

Icardi bu akşam oynayacak mı? İşte son durumu

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin Bayern Münih maçında oynayıp oynamayacağı merak konusu olmaya başladı. Sakatlığı nedir ve oynayacak mı? Detaylar...

Icardi, iğneyle oynayabilir

Dev maça saatler kala Arjantinli forvet, görevden kaçmayacağını ve iğne ile oynamaya hazır olduğunu teknik kadroya iletti. Teknik Direktör Okan Buruk ve doktorlarla durum değerlendirmesi yaparken, Icardi'nin sakatlığının daha da ileri düzeye gitmesinin riskleri üzerine durulduğu öğrenildi.

Icardi'nin iğneyle oynayabilecek duruma gelmesi halinde de Okan Buruk'u zor bir karar bekliyor. Yıldız futbolcunun risk alarak sahaya çıkması durumunda sakatlığının daha ciddi bir boyuta ulaşabileceği konuşuluyor.

Galatasaray, Bayern Münih maçından sonra sırasıyla Çaykur Rizespor, Kasımpaşa, Bayern Münih ve Hatayspor maçlarına çıkacak. Bu karşılaşmalardan sonra milli araya gidilecek.

Bugün öğlen son kontrole çıkacak

Icardi ile ilgili karar için maçtan kısa bir süre önce yapılacak kontrole göre karar verileceği bildirildi. Sarı-kırmızılı futbolcunun bugünkü durumuna bakacak olan Galatasaray Sağlık Kurulu, oyuncunun ağrılarının azalması halinde teknik heyete, "Oynayabilir" raporu verecek. Arjantinli golcüden olumsuz bir durum çıkması halinde ise Barış Alper Yılmaz sahaya sürülecek. 

Beşiktaş derbisinde sahayı sekerek terk etti

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada 2 gol birden atarak bir rekora daha imza atan Mauro Icardi, derbi sonrasında sahayı sekerek terk etmişti.

Müsabakanın ikinci yarısında Rachid Ghezzal ile giriştiği mücadele sonrası yerde kalan ve tedavisi bir süre saha dışında yapıldıktan sonra oyuna devam eden yıldız golcü, karşılaşmanın ardından ise ayağının üzerine basmakta güçlük çekti.