GalatasaraySüper LigFutbol

Icardi, Galatasaray'a ihtarname gönderdi mi? Giderim....

Galatasaray'ın, Çaykur Rizespor'u yendiği maçta gol atan Arjantinli futbolcu Mauro Icardi ile ilgili şok bir ayrıntı ortaya çıktı. Tecrübeli ismin, sarı-kırmızılı kulübe ihtarname gönderdiği bildirildi. İşte gerçekler...

''Ödeyin ya da sözleşmeyi feshederim''

Milliyet'te yer alan habere göre; Geçen yılın alacakları da dahil olmak üzere, şubat ayının ortalarında 5 milyon euroyu aşkın bir para beklentisi içinde olan Icardi, bu konuda hep bir gelişme bekledi. Fakat istediği bir türlü olmayınca, “ihtarname” kozu devreye girdi. Futbolcu kısaca, “Ya parayı 5 Mart’a kadar ödeyin ya da sözleşmeyi feshederim” diyen resmi bir yazıyla kulübün kapısını çaldı.

Galatasaray ikna etti, golünü attı

Son güne kadar bekleyiş içinde olan Galatasaray, futbolcu cephesini ikna etti ve faizleriyle birlikte paranın taksitlendirilmesini sağladı. 6 Mart’ta taraflar arasındaki protokol imzalandı ve Arjantinli futbolcu hem antrenmanlara çıktı hem de son Çaykur Rizespor karşılaşmasında golünü attı.

Gerçeklere Neox Medya ulaştı

Icardi'nin Galatasaray'a rest çektiği haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Alınan bilgilere göre Galatasaray, yıldız oyuncuya tüm ödemeleri zamanında yaptığı ve borcu bulunmamaktadır. Icardi'nin Galatasaray'da mutlu olduğu ve sakatlığı tamamen geçtiği için tüm karşılaşmalarda süre bularak bu sezon da şampiyonluk yaşamak istiyor. Golcü oyuncu takım arkadaşları ile motivasyon konuşması yaparak kalan 9 maçı kazanarak tarihi bir şampiyonluk elde etmek istediklerini iletti.