GalatasaraySüper LigFutbol

Icardi için şok iddia: Kör olabilir!

Süper Lig devi Galatasaray'ın dünya yıldızı futbolcusu Mauro Icardi'nin sakatlığı hakkında herkesi şok eden bir iddia gündeme geldi. Konyaspor maçında oynarsa yaşanacaklar...

Fenerbahçe maçında aldığı darbe sonrası sakatlık yaşayan Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi hakkında herkesi şok eden iddia gündeme geldi. Beyaz TV muhabiri Sezgin Gelmez, Icardi'nin Konyaspor maçında oynaması durumunda yaşanacakları anlattı.


Icardi için şok iddia

Beyaz TV muhabiri Sezgin Gelmez, Icardi'nin sakatlığı hakkında bir iddia gündeme attı. Gelmez'in haberine göre; '' Galatasaray sağlık heyetinden aldığım bilgiye göre, İcardi Konyaspor maçında oynarsa kör olma ihtimali var. İcardi’nin kafatasında 2 çatlak var.'' 

Galatasaray sakatlığı açıkladı

Galatasaray, Icardi'nin bir süre dinlenmesi gerektiğini duyurdu. Cim Bom, yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe maçında aldığı darbe sonrası yüz kemiklerinde kırık oluşan futbolcumuz Mauro Icardi’nin yapılan göz hastalıkları, kulak burun boğaz ve plastik cerrahi konsültasyonları sonucu bir süre oynamamasına karar verilmiştir." ifadelerine yer verdi. 

Icardi hangi maçlarda yok?

Konyaspor

Sivasspor 

Ümraniyespor 

Kayserispor(?) Durumu takip edilip maskeyle kısa süre şans bulabilir.

Süper Kupa kamp kadrosunda yer aldı

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin Suudi Arabistan'da karşı karşıya gelmesi gereken ve daha sonra iptal edilen maçta Icardi'nin oynaması beklendi. Icardi, takım ile birlikte Suudi Arabistan'a giderken kamp kadrosunda da yer aldı.

Antrenmana katıldı

Fenerbahçe maçında aldığı darbe sonrası Mauro Icardi, bir sonraki oynanacak maçlarda özel bir maske ile sahaya çıkması beklendi. Icardi, Sarı-Kırmızılılarla birlikte yapılan antrenmanlarda da yer aldı. Arjantinli oyuncu özel maske ile antrenmanları sürdürdü. 

Galatasaray sağlık ekibinde kimler var?

Sezgin Gelmez'in Icardi hakkında gündeme attığı iddia sonrası Galatasaray'ın sağlık ekibi merak konusu oldu. İşte sağlık ekibinde yer alan isimler:

Yener İnce: Kulüp Dokturu

Burak Koca: Fizyoterapist

Mustafa Korkmaz: Fizyoterapist

Erkan Özyılmaz: Fizyoterapist

Mestan Çilekçi: Beslenme Uzmanı

Sedat Peker: Masör

Serdal Yılmaz: Masör