GalatasarayIcardiTransfer

Mauro Icardi Ve Wanda Nara, İstanbul'a Geldi! İşte İlk Açıklaması...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, geçen sezon kiralık olarak forma giyen dünya yıldızı oyuncusu Icardi'nin bonservisini aldı. Eşi Wanda Nara'nın sağlık sorunları çözüldükten hemen sonra Arjantinli yıldız İstanbul'a geldi. Binlerce taraftar, golcü oyuncuyu karşıladı. İşte detaylar...

Galatasaray'ın transfer görüşmelerine başladığını KAP'a bildirdiği Mauro Icardi ve ailesini taşıyan özel uçak, Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. 

PSG, Icardi'ye veda etti 

Fransız devi PSG, 10 milyon euro bedelle Galatasaray'a bonservisini verdiği Icardi için sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Eflatun-Beyazlılarü golcü oyuncuya takımda gösterdiği emekleri için teşekkür mesajı yayınlarken yeni takımında başarılar dileyerek veda etti.

Ailesiyle birlikte İstanbul'a geldi 

Sarı kırmızılı ekibin yeni sezon için daha önce prensip anlaşmasına vardığı ancak eşi Wanda Nara'nın sağlık durumu sebebiyle transferinde gecikme yaşandığı Arjantinli futbolcu, ailesiye birlikte İstanbul'a geldi.

Icardi'yi taşıyan uçak İstanbul'a indi 

18 saatlik yolculuğun ardından Mauro Icardi ve ailesini taşıyan özel uçak, 23:25 sularında Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. Golcü oyuncu taraftarı selamladıktan hemen sonra üçlü çektirdi. Daha sonra taraftarın atkı hediye etmesiyle basına poz veren Icardi, taraftarla buluşmasını sonlandırarak alandan ayrıldı.

Icardi'den ilk açıklama geldi 

Galatasaray'ın yeni transferi Icardi, İstanbul'a ayak basar basmaz açıklama yaptı. Icardi, ''Geri döndüğüm için çok mutluyum. Dışarıda başlamış olan partinin devam etmesi gerekiyor. Önümüzdeki sezonun daha iyi olması gerekiyor. Daha da iyi olmak için elimizden geleni yapacağız.'' dedi.

Taraftardan Wanda Nara pankartı 

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'ya taraftardan jest geldi. Geçtiğimiz günlerde acil olarak hastaneye kaldırılan güzel manken tedavi altına alınmıştı. Losemi teşhisi şüphesiyle hastaneye kaldırılan Wanda Nara'dan güzel haberler geldi. Nara'nın testleri negatif çıktıktan sonra eşi Icardi ile İstanbul'a geldi. Tedavisine İstanbul'da devam edilecek. Ayrıca Galatasaray taraftarı da golcü oyuncunun hem eşi hemde menajeri olan Wanda Nara'ya  'Geçmiş olsun' pankartı açtı. Wanda Nara, pankartı açan taraftara teşekkürlerini iletti.