Süper LigFutbol

Ivo Ricardo Abreu Vieira kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Süper Lig ekiplerinden Pendikspor'un yeni hocası Ivo Ricardo Abreu Vieira merak konusu olmaya başlandı. Peki Ivo Ricardo Abreu Vieira kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Süper Lig'de transfer çalışmalarında sözleşme imzalanan isimler belli olmaya başlandı. Pendikspor'un yeni teknik direktörü Ivo Ricardo Abreu Vieira kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Ivo Ricardo Abreu Vieira kimdir? 
Portekizli teknik direktör İvo Vieira'nın tam adı Ivo Ricardo Abreu'dur. 10 Ocak 1976 yılında Portekiz'in Machico şehrinde dünyaya gelen teknik adam son olarak Brezilya ekiplerinden Cuiabá Esporte Clube'de çalışmıştı.
 

Daha önce profesyonel olarak futbol oynayan Ivo Vieira, futbol kariyerine Nacional'de 1994 yılında başlarken 2004 yılına kadar burada futbol oynadı ve kariyerini de burada noktaladı.

Ivo Ricardo Abreu Vieira kaç yaşında? 
Pendikspor'un yeni teknik direktörü Ivo Ricardo Abreu Vieira 1976 yılında doğdu ve 46 yaşındadır. 
 

Ivo Ricardo Abreu Vieira hangi takımlarda teknik direktörlük yaptı? 
Ivo Ricardo Abreu Vieira  kariyerinde Coimbra, Estoril Praia, Moreirense, Vit. Guimares, Al Wahda, Famalicao, Gil Vicente teknik direktörlük yaparken son olarak Pendikspor'la anlaşmaya vardı. 
 

Ivo Ricardo Abreu Vieira kaç maça çıktı?
Ivo Ricardo Abreu Vieira 372 maça çıkarken 153 galibiyet, 83 beraberlik ve 137 mağlubiyet aldı. Toplamda çalıştırdığı takımlar 515 gol atarken, 478 gol yedi.

Ivo Ricardo Abreu Vieira maç başı puan ortalaması?
Ivo Ricardo Abreu Vieira'nın maç başı puan ortalaması 1.45'tir.