Son DurumSon DakikaYerel

Kasiyer Merve Acar, Kavga İstemedi Ama Öldürüldü

Denizli Pamukkale'de Merve Acar, kavga eden kuzenlerinden birini öldürülmesin diye markete saklarken diğer kuzeni tarafından öldürülen isim oldu.

Aşağıda yer alan fotoğraftaki kişi Merve Acar, kendi halinde markette çalışan 25 yaşındaki bir kadın.. Hem birikim, hem de evin geçimi için çalışıyordu, akşam eve gideceğini düşünüyordu fakat öyle olmadı. Denizli'de amcaoğulları birbirleriyle çatıştı. Kuzenlerden biri korktu ve markete girip, 25 yaşındaki kasiyer Merve Acar'ın arkasına sığındı. Merve Acar'ı kendisine bir paravan kullandı.. Merve Acar durun, yapmayın demesine rağmen durmadılar! Diğer kuzen ise markete girip olayla alakası olmayan kasiyer kızı vurarak öldürdü. Merve Acar bana yardım edin demesine rağmen ona yardım etmediler.. Ve olay yerinde öldü… Olay böyle başladı… 

 

 

Beyaz gelinlikle tabutu taşındı

Tabutunun üstüne hayalini kurduğu beyaz gelinlik ve kırmızı duvak örtülen genç kıza karşı son görevlerini yerine getiren ailesi ve yakınlarının gözyaşlarına hakim olmadığı cenazede duygusal anlar yaşandı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de cenazeye katılarak ailenin acısını paylaştı.

 

 

"ÇOK İYİ BİR İNSANDI" 

Markette yaşanan olayları anlatan Mustafa Keseroğlu, "Dün akşam saatlerinde iki kişinin arasında geçen bir kavga sonuç bir kişi markete sığınıyor. Markete sığınan kişi, Merve'nin arkasına geçiyor. Diğer kişi ise ateş ederek iki kişiyi vuruyor. Vefat eden kişi tanıdığımız esnafımızın baldızı oluyor. Çok iyi bir insandı. Allah rahmet eylesin" dedi.