GalatasaraySüper Lig

Kayserispor - Galatasaray Maçı Saat Kaçta, Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu Okan Buruk yönetiminde şampiyon tamamlayan Galatasaray yeni sezonu Kayseri'de açıyor. Peki, Kayserispor - Galatasaray maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda gibi detaylar haberde.

Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu şampiyon olarak tamamlayan Cim Bom yeni sezonu Kayseri'de açıyor. Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak olan müsabakayı Halil Umut Meler yönetecek. Galatasaray'da yeni transferler Zaha, Hlil Dervişoğlu, Mauro Icardi, Angelino ve Bakambu kadroda yer aldı. Peki, Kayserispor - Galatasaray maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda? 


Kayserispor - Galatasaray maçı ne zaman? 
Kayserispor - Galatasaray maçı 12 Ağustos cumartesi günü oynanacak.


Kayserispor - Galatasaray maçı saat kaçta?
Kayserispor - Galatasaray maçı 12 Ağustos cumartesi  günü saat 21.45' te oynanacak.  


Kayserispor - Galatasaray maçı hangi kanalda?
Kayserispor - Galatasaray karşılaşması beın sports 1'de canlı yayınlanacak. 


Kayserispor - Galatasaray maçı muhtemel 11'leri 
Kayserispor: Bilal, Gökhan, Arif, Kolovetsios, Carole, Attamah, Kemen, Karimi, Cardoso, Mane, Thiam

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Angelino, Torreira, Oliveira, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi
 

55 kez karşı karşıya geliyorlar 
Kayserispor ve Galatasaray,  Süper Lig tarihinde 55. kez karşı karşıya geliyorlar. Süper Lig tarihinde daha önce oynanan 54 karşılaşmada Galatasaray 33 kez sahadan üç puanla ayılırken, Kayserispor ise 5 kez sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. 16 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Galatasaray söz konusu bu karşılaşmalarda 120 gol atarken, Kayserispor ise 44 gol ile yanıt verdi.  

Her iki tarafta birer galibiyet aldı 
Geride bıraktığımız sezonda her iki tarafta kendi sahasındaki karşılaşmaları kazandı. Kayseri'de ki mücadeleyi Kayserispor 2-1 kazanırken, İstanbul'da ki mücadeleyi Galatasaray 6-0'lık skorla sahadan galip ayrılan taraf oldu.  

Aslan 6 maçtır mağlup olmuyor 
Sarı - Kırmızılılar Süper Lig'de en son deplasmanda 3-1'lik skorla Beşiktaş' a mağlup oldu. Galatasaray odan sonra çıktığı 6 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.

Okan Buruk ve Çağdaş Atan 4. kez birbirlerine rakip oluyor 
Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk ile Kayserispor'un teknik direktörü Çağdaş Atan Süper Lig'de birbirlerine 4. kez rakip oluyor. Geride kalan maçlarda Okan Buruk 1 galibiyet alırken, Çağdaş Atan ise 2 galibiyet ile sahadan ayrıldı.

Mücadeleyi Halil Umut Meler Yönetecek 
Kayserispor - Galatasaray mücadelesini Halil Umut Meler yönetecek. Söz konusu karşılaşmada Meler' in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Kerem Ersoy yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak.