FutbolSon Dakika

''Kenan Yıldız kazanmak için yapılmış bir makine''

2005 yılında Serie A'da Juventus'ta çalışan Hector Peris Ros, Milli Yıldız Kenan Yıldız ile ilgili açıklamalara bulundu. Detaylar haberde...

2005 yılında Serie A'da Juventus'ta çalışan Hector Peris Ros, Milli Yıldız Kenan Yıldız ile ilgili açıklamalara bulundu. Ros, Milli yıldız için, ''Kenan kazanmak için yapılmış bir makine'' ifadelerini kullandı. 2005 yılında Serie A'da Juventus'ta çalışan Türk menejeri Hector Peris Ros, Kenan Yıldız hakkında  bazı  geçmişini ve sırlarını Tuttosport'a anlattı. İşte o açıklamalar;

''Çok az insanda tüm bu özelliklere rastlanıyor''

Kenan Yıldız daki özelliklerin çok az insanda rastlandığını söyleyen Hector Peris Ros, ''2005 yılında Juventus'ta çalışan Türk menajeri Hector Peris Ros,“ Kenan kazanmak için yapılmış bir makine. Küçüklüğünden beri hazırlanıyor, tek hedefi bu. Beni hemen etkiledi: bir zihniyet, alışılmadık bir tevazu. Çok az insan tüm bu özelliklere rastlıyor.'' ifadeleri kullandı.

''Bana Pedri vakasını hatırlatan bir durum''

Real Madrid'e deneme amaçlı gittiklerini ama olmadığını söyleyen Ros, ''Bayern Münih'ten sonra neden kimsenin onunla aynı fikirde olmadığını açıklayamam. Bana Pedri vakasını hatırlatan bir durum: Kimse onu tanımıyordu, Real Madrid'e deneme amaçlı getirdik ama kapıyı üzerimize kapattılar. Almanya'da uluslararası profili güçlü olan kulüplerin hepsi onu reddetti. İnanılmaz".'' dedi. 

7 maçta kadroda yer aldı 

Seria A takımlarından Juventus ile bu sezon 7 karşılaşmada kadroda yer alan Kenan Yıldız 1 maçta ilk 11'de başladı. Milli yıldız bu maçlarda 1 gol kaydetti. Juventus U23'te de forma giyen Kenan Yıldız, 7 maçta 2 gol kaydetmeyi başardı.