GalatasarayFenerbahçeSüper Lig

Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçeli Emirhan'ın "Bizi kandırdılar" sözlerine yanıt

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Süper Kupa maçı öncesi Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Emirhan Arkutcu ile arasında geçtiği iddia edilen diyaloğa açıklık getirdi. Detaylar haberimizde...

7 Nisan'da Galatasaray ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren Süper Kupa maçı, sarı lacivertlilerin U19 takımıyla çıktığı mücadelenin 2. dakikasında sahadan çekilmesiyle tatil edilmişti.

Emirhan Arkutcu'dan topu taça atma iddiası: “Bizi kandırdılar”

Galatasaray karşılaşmanın 1. dakikasında Mauro Icardi'nin attığı golle 1-0 öne geçmiş daha sonra Fenerbahçe santra yapmayarak sahadan çekilmişti. Karşılaşmanın ardından Fenerahçe U19 takımının genç kaptanı Emirhan Arkutcu, Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu ile topu taca atma konusunda anlaştıklarını iddia etmiş ve "Bizi kandırdılar" ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray yetkilileri Kerem'e sordu

Milliyet'te yer alan habere göre; Emirhan Arkutcu’nun, "Kerem Ağabey bana topu taca atacaklarını söyledi, ancak bunu yapmadılar. Gol attıktan sonra da sevinç yaşadılar. Bizi kandırdılar" demesi üzerine kulüp yetkilileri bu durumu Kerem’e sordu.

“Böyle bir diyalog yok”

Kerem Aktürkoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Böyle bir diyalog yok. Ben kardeşimize 'Hoş geldiniz' dedim. 'Sizlik bir şey yok. Üzülmenize ve kafanıza takmanıza gerek yok' ifadelerini kullandım. Bu konuşma sırasında Fenerbahçeli kardeşimiz başka yöne bakıyordu.”