FutbolGalatasarayFenerbahçe

Kerem Aktürkoğlu'ndan Mert Hakan Yandaş'a gönderme: Sosyal medya karıştı

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında derbide Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu. Müsabakanın ardından Kerem Aktürkoğlu'ndan Mert Hakan Yandaş'a olay bir gönderme geldi.

Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray, Ülker Stadyumu’nda karşı karşıya geldiği Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup etti. Maçın ardından Kerem Aktürkoğlu'ndan olay bir yanıt geldi.

Sarı-kırmızılılar bu sonuçla ligde oynadığı 6. maçından da galip ayrıldı ve yenilmezliğine devam devam etti.

Cimbom, bu sezon Süper Lig’de sırasıyla Hatayspor, Konyaspor, Adana Demirspor Çaykur Rizespor, Gaziantep FK ve Fenerbahçe müsabakalarında kazanan taraf oldu.

Müsabakanın ardından Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'a olay bir gönderme geldi.

ŞAMPİYONLUKTAN KALMA TARTIŞMA 

Geçtiğimiz sezon Rams Park'ta oynanan karşılaşma sonrasında Mert Hakan Yandaş ile Yunus Akgün arasında sözlü bir tartışma yaşanmıştı. Mert Hakan Yandaş, 'Tek başıma yeneceğim dedim onları' diye bağırdıktan sonra Yunus ise, 'Haftaya şampiyonluğumuzu izlersin Mert' şeklinde bir yanıt vermişti.
Kerem Aktürkoğlu'nun göndermesi de geçen sezonki maça dayanıyor ve bu kez de 'Kulübeden izlesin' diyerek Mert Hakan Yandaş'a gönderme yapmayı ihmal etmedi.