GalatasaraySüper LigFutbol

Konyaspor kalecisi Deniz Ertaş kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Süper Lig ekibi Konyaspor kalecisi Deniz Ertaş merak konusu oldu. Galatasaray maçında oynayan Deniz Ertaş kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Galatasaray ile Konyaspor maçında konuk ekip Konyaspor kalesini 18 yaşındaki Deniz Ertaş koruyor. Peki Deniz Ertaş kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda forma giydi? Detaylar…

Kaleye genç Deniz Ertaş geçti

Kaleci Paul Bernardoni'nin Konyaspor yönetimi tarafından kadro dışı bırakılmasının ardından Yeşil-Beyazlı kale, Galatasaray maçında genç file bekçicisi Deniz Ertaş'a emanet edildi.

Deniz Ertaş kimdir, kaç yaşında?

20 Mart 2005 doğumlu Deniz Ertaş, Konyaspor altyapısında futbola başladı. 18 yaşındaki genç kaleci 2021'de Konyaspor U-19 takımında forma giydi. Deniz, gösterdiği performans ile dikkat çekti ve Kasım 2022'de Yeşil-Beyazlılar ile profesyonel sözleşme imzalayarak, A takıma yükseldi.

Deniz Ertaş'ın performansı

Deniz Ertaş, bu sezon Konyaspor formasıyla 2 Türkiye Kupası ve 1 U-19 Süper Ligi olmak üzere toplam 3 müsabakada görev aldı. A takım ile çıktığı 2 maçta da kalesini gole kapatmayı başaran 18 yaşındaki file bekçisi, U-19 Süper Ligi'nde çıktığı 1 maçta 1 gole engel olamadı. Deniz Ertaş, oynadığı mücadelelerde kart görmedi.