Futbol

Liverpool, Lask Linz yendi! Son 16 biletini aldı

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 5. hafta maçında Liverpool kendi sahasında Lask Linz ile karşılaştı. Detaylar haberde...

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 5. hafta maçında Liverpool kendi sahasında Lask Linz ile karşılaştı. Mücadele Liverpool 4-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Gol perdesini Luis Diaz açtı 
Liverpool - Lask Linz maçında gol perdesini 12. daikada Luis Diaz açtı. Diaz, Gomez'in ortasında kafayı vurarak takımını, Lask Linz karşısında 1-0 öne geçirdi.

 Gakpo'dan iki gol  
Liverpool'da Gakpo maçı iki golle tamamladı. Gakpo mücadelenin 15 ve 90+2. dakikalarında takımının 2 ve 4 gollerini kaydetti. 

Mohamed Salah hata yapmadı
Liverpool'un kazandığı penaltı sonrası Mısırlı yıldız oyuncu Mohamed Salah topun başına geçti. Salah hata yapmayarak takımını üçüncü golünü kaydetti. Salah karşılaşmayı bir gol ve bir asist ile tamamladı.

Liverpool gruptan çıkmayı garantiledi 
İngiliz ekibi Liverpool, UEFA Konferans Ligi son hafta maçları öncesinde gruptan çımayı garantiledi. Liverpool grupta oynadığı 5 karşılaşmada 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 12 puan topladı.

Lask Linz son haftaya bıraktı 
Lask Linz, Liverpool karşısında aldığı mağlubiyetin ardından gruptan çıkma şansı kalmadı. Son hafta oynanacak olan Toulouse maçının sonucuna göre yoluna Konferans Ligi'nde devam edecek yada Avrupa defterini bu sezon tamamlayacak.