GalatasaraySüper LigFutbol

Lucas Torreira'dan Fenerbahçeli yıldıza: "Keşke bizde oynasaydı"

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya kampında devam eden Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira, Fenerbahçe forması giyen yıldız hakkında konuştu.

NTV Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray'da Lucas Torreira, Sarı-Kırmızılıların Avusturya kampında soruları yanıtladı. Fenerbahçe ile olan rekabete değinen Torreira, Sarı-Lacivertlilerin yıldız ismi de Galatasaray formasıyla görmek istediğini açıkladı.

Torreira'dan Fenerbahçe sözleri

Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe ile girdiği şampiyonluk yarışına değinen Lucas Torreira, "Bence sonuncu gerçekten çok zordu. Çünkü son maça kadar kaldı. İlk sezonda daha öncesinde şampiyon olmuştuk. Fenerbahçe ile oynadığımız maçta şampiyonluğumuzu ilan etmiş bir şekilde oynadık. O zaman farklı bir rahatlıkla oynadık tabii ki.

 

Bu sene kazandığımız şampiyonluğun ise farklı bir tadı vardı çünkü bunu son maçta kazandık. Maalesef evimizde Fenerbahçe'ye karşı oynadığımız maçı kazanıp da kutlayamadık. Taraftarımızın ve bizim isteğimiz buydu aslında. Fakat futbol böyledir. Bazen büyük rakiplere karşı oynarsınız. Fenerbahçe de büyük bir takım. Kesinlikle altını çizmek istiyorum. Her zaman burada saygıyı eksik etmemek lazım. Benim için en önemlisi ikincisi diyebilirim. Daha zor olan oydu" şeklinde konuştu.

“Bizim tarafımızda oynuyor olsaydı çok güzel olurdu”

Galatasaray'ın da transferi için yoğun uğraş verdiği ancak sonunda Sarı-Lacivertlilerin kadrosuna katmayı başardığı Fred hakkında da konuşan Torreira, “Gerçekten büyük bir şans aslında Türkiye'de oynuyor olması. Maalesef rakip takımımızda oynuyor. Ama yine de onunla oynamak, oynuyorken görmek bizim için bir keyif oluyor.”

Sözlerine devam eden Uruguaylı yıldız, Fenerbahçe'ye ne kadar kendini verdiğini biliyoruz. Geçtiğimiz sezonun en iyi oyunculardan bir tanesi olduğunu da biliyoruz. Çok güzel olurdu tabii ki de bizim tarafımızda oynuyor olsaydı. Fakat bugün bizim karşımızda ve biz onun karşısına çıkmakta da motive oluyoruz." ifadelerini kullandı.

“Son takımım olacak”

Sarı-Kırmızılılardaki geleceği hakkında Lucas Torreira, "Teklifler geliyor. Bunlar futbolda normal şeyler. 6 ayda farklı farklı değişiklikler oluyor. Dünyanın farklı yerlerine gidebiliyorsunuz. Muhtemelen Galatasaray benim Avrupa'daki son takımım olacak.

İsterim tabii ki de Güney Amerika'da olayım, bir an önce oynayayım. Çünkü orası aileme yakın. Yaklaşık 10 yıldır Avrupa'da oynuyorum. Şu an günümü yaşamak istiyorum, Galatasaray'da yaşadıklarımızı yaşamak istiyorum. Çok büyük bir takımdayım. Odağım sürekli bu kulüpte. Ben bu deneyimin keyfini çıkarmak istiyorum" dedi.