BeşiktaşSüper LigFutbol

Lyon- Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki siyah-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta mücadelesinde Fransız ekibi Lyon’a konuk olacak. Maç ne zaman ve hangi kanalda? Detaylar...

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki siyah-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta mücadelesinde Fransız ekibi Lyon’a konuk olacak. Kritik mücadele öncesinde sakatlığı bulunan Paulista maça yetiştirilmeye çalışırken siyah-beyazlılar geride kalan iki haftada Ajax ve Frankfurt maçlarından puan alamadı. Zorlu maça dair detaylar haberde.

Lyon- Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi’nde Lyon ve Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Lyon - Beşiktaş karşılaşması 24 Ekim Perşembe günü saat 22.00’da başlayacak ve karşılaşma TRT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Avrupa Ligi'nde yeni format

Format değişikliğine gidilen organizasyonda 36 takım mücadele edecek ve 8 maç sonunda ilk 8'e giren ekipler, son 16 turuna yükselecek. 9 ile 24'üncü sırada yer alan 16 takım, çift maçlı elemelerde son 16 turuna çıkmaya çalışacak. Sıralamada ilk 24'ün dışında kalan takımlar ise organizasyona veda edecek.

UEFA AVRUPA LİGİ BEŞİKTAŞ MAÇ PROGRAMI

24 Ekim | Lyon - Beşiktaş

6 Kasım | Beşiktaş - Malmö

28 Kasım | Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv

12 Aralık | Bodo Glimt - Beşiktaş

22 Ocak | Beşiktaş - Athletic Bilbao

30 Ocak Twente - Beşiktaş