GalatasaraySon DurumSon Dakika

Mauro Icardi, kızını değil Galatasaray'ı tercih etti

Teknik Direktör Okan Buruk’un, sakatlığı nedeniyle Rize’ye götürmek istemediği Mauro Icardi'nin kızının doğum günü yerine Galatasaray maçını tercih ettiği iddia edildi!

Süper Lig devi Galatasaray'da Icardi rüzgarı esmeye devam ediyor. Cim Bom'un dünya yıldızı sakatlığına rağmen iğne ile maçlara çıkarken kızının doğum gününü de es geçtiği iddia edildi.

Doğum gününü es geçti

Milliyet'te yer alan habere göre; Mauro Icardi’ye olan hayranlığım her geçen gün artıyor. Ben hayatımda bu kadar pozitif bir insan görmedim. Takım Rize’ye gidecek, hocası ‘İstersen bu hafta seni dinlendireyim. Hem de kızının doğum günü var, onu kutlarsınız’ diyor. Icardi ise “İğneyle de olsa oynarım, takımımı yalnız bırakmam” yanıtını veriyor.

''Kasımpaşa maçında dinlen''

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre Buruk, golcü oyuncu Icardi'ye ''Ağrıların var biliyorum. Kasımpaşa maçında dinlen, Bayern Münih maçında oynarsın'' dedi.

''İki maçta da oynamak istiyorum''

Icardi ise Okan Buruk'un bu teklifini geri çevirerek iki maçta da oynamak istediğini iletti. Yıldız oyuncu, ''Kasımpaşa, Bayern Münih ve Hatay maçında da oynayacağım'' ifadelerini kullandı.

15 gol 3 asist Galatasaray’ın yıldız santrforu Icardi, bu sezon çıktığı 17 maçta 15 gol ve 3 asist üretti.