Son DurumSon DakikaGalatasaray

Mauro Icardi'den maç sonu Batshuayi sözleri

Galatasaray'da Mauro Icardi, yeni sezonda ilk golünü attı. Arjantinli futbolcu, Hatayspor maçı sonrası Fenerbahçe'den transfer edilen Batshuayi hakkında flaş ifadeler kullandı.

Trendyol Süper Lig’de 2024-25 sezonunun ilk maçında son şampiyon Galatasaray, Hatayspor'u konuk etti. Rams Park'ta oynanan heyecan dolu maçı Galatasaray, Icardi ve Batshuayi'nin golleriyle 2-1 kazandı ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

Icardi, sert bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi

Heyecan dolu maçta Galatasaray, ilk olarak Mauro Icardi ile skoru 1-1'e getirdi. Ceza sahası içinde Icardi, Kilama'nın müdahalesi sonrası yerde kaldı. Hakem beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Icardi, sert bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

“İlk yarıda gol atsak daha kolay olabilirdi”

Maç sonu açıklamalarda bulunan Mauro Icardi, şu ifadeleri kullandı:

“Zor bir maçtı. İlk yarıda gol atsak daha kolay olabilirdi. Belli değişime ihtiyacımızın olduğunu biliyorduk. Süper Kupa ve bu maçtan daha iyisini yapmamızın gerektiğini biliyoruz. ”

“Mayıs ayında nerede olduğumuzu göreceğiz”

Yine şampiyon olacaklarını ifade eden golcü futbolcu, "İki senem bitti, çok istekliyim. Takıma elimden geleni vermeye hazırım. 2 şampiyonluk aldık. Taraftarımızla çalışma arkadaşlarımızla mücadele etmeye devam edeceğiz: Bu senenin sonunda 5. yıldızı hedefliyoruz. Mayıs ayında nerede olduğumuzu göreceğiz. " dedi.

“Batshuayi, çok istekli”

Fenerbahçe'den transfer edilen Batshuayi hakkında da konuşan Arjantinli, "Çok istekli. Geçen seneden de tanıyoruz. Antrenmanlarda da çok iyi performans sergiliyor. İlk 11'i kovalıyor. Elinden geleni yapıyor." ifadelerini kullandı.

2014'ten sonra bir ilk

Öte yandan - Hatayspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray, 2013/14 sezonundan (2-1 vs Gaziantepspor) bu yana ilk kez "son şampiyon" unvanıyla seyircisi önünde açtığı bir Süper Lig sezonuna galibiyetle başladı.