GalatasaraySüper LigFutbol

Mauro Icardi'den Suudi Arabistan kararı

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Suudi Arabistan'dan gelen 50 milyon Euro'luk astronomik teklif için kararını verdi.

İki sezon önce Galatasaray'ın kapısından içeri giren ve kısa süre içerisinde performansıyla Sarı-Kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Mauro Icardi'ye Suudi Arabistan'tan astronomik bir teklif geldi. Icardi'nin bu teklif sonrası kariyeri hakkındaki kararını verdiği kaydedildi. İşte detaylar…

Icardi'ye Arabistan ilgisi

Geçtiğimiz haftalarda İtalyan basınından Tuttomercato'da yer alan haberde, Suudi Arabistan Pro Lig temsilcisi Al Qadsiah'ın, Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'ye astronomik bir teklifte bulunduğu belirtildi.

Dev teklif

Çıkan haberde Suudi temsilcisinin, Arjantinli yıldıza 2 yıllık sözleşme ve toplamda 50 milyon Euro net ücret teklif ettiği aktarıldı.

Bu teklif karşısında düşünmek istediğini belirttiği kaydedilen Mauro Icardi'nin, son kararını verdiği ileri sürüldü.

Icardi'den dev teklife yanıt

İtalyan gazeteci Nicolo Schira imzalı habere göre; Mauro Icardi, Suudi Arabistan'dan gelen iki teklifi de reddetti. Icardi'nin kariyerine Sarı-Kırmızılılarda devam etmek istediği ifade edildi.

10 milyon Euro'ya transfer edildi

2022-23 sezonunda Paris Saint-Germain'den kiralık olarak Galatasaray'ın yolunu tutan Mauro Icardi, geçtiğimiz yaz transfer döneminde 10 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Cim Bom ile 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Galatasaray performansı

Galatasaray ile iki sezonda toplamda 73 maçta sahaya çıkan Icardi, 55 gol ve 20 asistlik performansıyla Sarı-Kırmızılıların Süper Lig şampiyonluklarında en büyük pay sahiplerinden biri oldu.