FutbolSon DurumSon Dakika

Mehmet Büyükekşi'den yolsuzluk iddialarına yanıt!

Son dakika | Eski TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun söylediği yolsuzluk iddialarına cevap verdi. İşte tüm detaylar.

Türk futbolu yolsuzluk iddiasıyla sarsıldı. Mevcut Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, eski federasyon yönetimini evrakta sahtecilik yapmakla suçlamıştı. Eski TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, iddialara cevap verdi.

Hacıosmanoğlu: “5 milyon artı tablo sundular, 278 milyon açık çıktı”

İbrahim Hacıosmanoğlu Ekol TV’de katıldığı programda, "Genel kurula 5 milyon lira artıda mali tablo sundular. Arkadaşlarımız inceleyince 278 milyon 342 bin 398 lira açık çıktı. Mali tablolarda oynayarak yaptıkları hareket var. Konuyu mali direktöre sordum, ‘İbra sorunu yaşamayalım diye böyle yaptık’ dedi. Hemen görevine son verdik. Şimdi suç duyurusunda bulunacağız. Ayrıca top sponsorumuz Puma’nın ödemesi gereken 200 bin Euro ekstra parayı önce bir kulübe, sonra duvar reklamcısına göndermesini istiyorlar ancak şirket bunu kabul etmiyor" demişti.

Büyükekşi: “Yanlış bilgilendirme var”

Bu iddiaları eski TFF başkanı Mehmet Büyükekşi’ye sorduk. Büyükekşi, "Yanlış bilgilendirme var. Önümüzdeki günlerde yazılı bir açıklama ile cevap vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Büyükekşi'den EURO 2024 harcamaları açıklaması

Mehmet Büyükekşi görevi teslim ettikten sonra İbrahim Hacıosmanoğlu ile hiç görüşmediğini sözlerine ekledi. Mehmet Büyükekşi EURO 2024'te yapılan seyahat harcamaları konusunda ise yönetim kurulu kararıyla alındığını ve buna tek başına karar vermediğini söyledi.

KAYNAK: AJANSSPOR