GalatasaraySüper LigFutbol

Mehmet Demirkol'dan flaş Okan Buruk iddiası! "Benim bildiğim..."

Ünlü yorumcu ve spor yazarı Mehmet Demirkol, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk hakkında flaş bir iddiada bulundu. Detaylar haberimizde...

Ünla yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Youtube kanalında Türk futbolunun gündemini değerlendirdi.

"Bu nasıl olabiliyor?"

Demirkol, Socrates Youtube kanalında FIFA'nın 7 Süper Lig takımına verdiği transfer yasağını yorumlalarak, "Bertolacci'ye olan borç 2 milyon 300 bin euro. Bu nasıl olabiliyor? Bu adamlar zaten 300 bin Euro'ya oynuyor. Kayseri medyasındaki haberler bunlar. Zaten bütçeniz o kadar." ifadelerini kullandı.

"Arkadan iş çeviriyor musun, çevirmiyor musun?"

Türk kulüplerinin mali durumunun oldukça yetersiz kaldığını söyleyen ünlü spor yorumcusu, "Her ülkenin bir numaralı milli ve manevi değeri bu mali durumdur. Arkadan iş çeviriyor musun, çevirmiyor musun? Sözünü tutabiliyor musun, tutamıyor musun?" dedi.

"2,60'ın üstünde puan toplayan takımlar..."

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın hakemlerle ilgili açıklamalarının havada kaldığını söyleyen Demirkol, iki takımın başkanlarının şikayet ettikleri durumları açıklamaları gerektiğini kaydeden Demirkol, "2,60'ın üstünde puan toplayan takımlar hakem sorunu yaşıyoruz diyorlar. Fenerbahçe Başkanı diyor ki 'Ben olduğum sürece şampiyon yapmayacaklar bizi' peki neden? Sonra Dursun Özbek diyor ki 'bize karşı organize kötülük var' ya son maçında sana vermedi mi penaltı? Çokta verilmeyebilir bir penaltı o" dedi.

Flaş Okan Buruk iddiası

Galatasaray'daki ödeme krizini yorumlayan ünlü yorumcu, "Yok mu hakikaten bir ödeme krizi? Okan Hoca aldı mı mesela maaşını? Benim bildiğim daha almadı. Diğerleri de 3,5 ay geriden yeni yeni toparlandı. Hatta benim bildiğim kadarıyla önümüzdeki sezonunun locaları satılarak bu ödeme yapıldı." diye konuştu.