GalatasaraySüper LigFutbol

Nicola Zalewski'den Galatasaray itirafı: "Yalan söylemeyeceğim"

Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz transfer döneminde kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu Nicola Zalewski, transfer itirafında bulundu. Detaylar...

Serie A takımlarından Roma'nın Polonyalı yıldızı Nicola Zalewski, geçtiğimiz yaz transfer döneminde kendisini kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan Galatasaray hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

G.Saray Roma'yı ikna etti, Zalewski'ye takıldı

Galatasaray, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Roma'da forma giyen Nicola Zalewski'yi transfer etmek istedi. Polonyalı futbolcunun kulübüyle bonservis bedeli konusunda anlaşma sağlayan Sarı-Kırmızılılar, Zalewski'yi ikna edemedi.

Zalewski'den transfer itirafı

TVP Sport'a açıklamalarda bulunan Nicola Zalewski, Galatasaray'a transfer olmaya çok yaklaştığını belirtti. 22 yaşındaki sol kanat oyuncusunun açıklamaları şu şekilde:

“Galatasaray'a transfer olmaya çok yaklaşmıştım”

“Yalan söylemeyeceğim. Galatasaray'a transfer olmaya çok yaklaşmıştım. Masada çok iyi bir teklif vardı ama biraz düşündüm, ailemle konuştum ve kendim için en iyisini yaptığımı düşünüyorum.”

Beşiktaş iddiaları

Galatasaray'a transferi iptal olan Nicola Zalewski için daha sonra Beşiktaş da devreye girdi. Roma ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Zalewski için Siyah-Beyazlı takımın kış transfer döneminde girişimlerde bulunacağı kaydedildi.

Nicola Zalewski, bu sezon Roma formasıyla 4 maçta sahaya çıktı.