GalatasaraySüper LigFutbol

Nicolo Zaniolo'dan transfer sözleri: "Asla gitmem!"

Transfer haberleri. İngiltere Premier Ligi takımlarından Aston Villa'da kiralık olarak forma giyen Galatasaray oyuncusu Nicolo Zaniolo'dan transfer açıklaması geldi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın 8 Şubat 2023 tarihinde İtalyan devi AS Roma'dan 15 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı ve sezon başında Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo, geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"Lazio'ya asla transfer olmam"

Corriere Dello Sport'a geleceğiyle ilgili konuşan İtalyan yıldız, "Beni Serie A'ya geri getirin. Roma hala kalbimde, bu yüzden Lazio'ya asla transfer olmam. İtalya'yı çok özledim. Arkadaşlarım, ailem, oğlum... Ama artık geleceğimi belirlemek kulüplere kalmış. Bu da Galatasaray'dan geçiyor.

"Roma benim için harika bir hikayeydi"

De Rossi teknik direktörlük yapmak için doğdu. Daniele oynadığı dönemde zaten antrenördü. Benim için çılgın bir kaptan. Roma benim için harika bir hikayeydi. Çok sevdim ve sevildim. Ama hayatta olduğu gibi futbolda da her şey sona eriyor. Gerçek şu ki Roma ile olan ilişkimizde bir şeyler koptu ve konuyu uzatmanın bir anlamı olmadığına karşılıklı olarak karar verdik" dedi.

"Mourinho'nun görevden alınmasını beklemiyordum"

Jose Mourinho ile ilgili sözlerine devam eden Zaniolo, "Jose Mourinho'nun görevden alınması ile ilgili ne diyeceğimi bilemiyorum. Beklemiyordum ve onun adına üzüldüm. Ancak durumu içeriden bilmediğim için yorum yapamam" şeklinde konuştu. 

Milan ve Fiorentina'nın listesinde

Öte yandan sezon sonunda Aston Villa'dan ayrılarak tekrar Galatasaray'a dönecek olan Nicola Zaniolo ile ilgili İtalyan kulüpleri devrede. 24 yaşındaki yıldız futbolcuyla ilgilenen kulüpler arasında Milan ve Fiorentina yer alıyor.

Bu sezonki performansı

Bu sezon 32 karşılaşmada sahaya çıkan Nicolo Zaniolo, 3 gol kaydetti. İtalyan futbolcunun sarı-kırmızılı takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam ediyor.