FutbolGalatasarayTransfer

Okan Buruk, o ismi kadroda düşünmüyor

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk yabancı kuralı nedeniyle Yusuf Demir'i gözden çıkardı. Antrenmanda da istediği performansı göremediği Yusuf Demir'e gelen tüm tekliflerin değerlendirilmesini isteyen Okan Buruk, Galatasaray'daki ilk ayrılığı böylece belirlemiş oldu. Yusuf Demir'e, Süper Lig'den teklifler geldiği de öğrenildi.

Yeni sezona da şampiyonluk parolasıyla başlayan ve çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Okan Buruk, birçok kez şans verdiği Yusuf Demir'i tamamen gözden çıkardı.

Galatasaray'ın geleceği olarak transfer edilen ancak istenilen performansa bir türlü ulaşamayan Yusuf Demir'in, sarı-kırmızılı ekibe vedası neredeyse kesinleşti. Okan Buruk kadroda kesinlikle düşünmediği Yusuf Demir'e gelecek tüm tekliflerin kabul edilmesini istedi.

İlk antrenmanda gözden çıkarılan Yusuf Demir'in, Süper Lig'den talipleri olduğu da öğrenildi. Galatasaray'a 2022 yılında Rapid Wien'den 6 milyon Euro karşılığında transfer olan Yusuf Demir geçtiğimiz sezonu Basel'de geçirmişti. İsviçre ekibinde istenmeyen adam ilan edilen Yusuf Demir forma giydiği 13 maçta 1 gol ve 1 asist üretmişti.

Yusuf Demir'in, Galatasaray ile olan mevcut sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.