GalatasaraySüper LigFutbol

Okan Buruk'a ne oldu, sağlık durumu nasıl?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Yaşanan olayın ardından Buruk'un sağlık durumu araştırma konusu oldu. Peki, Okan Buruk kimdir, hastaneye mi kaldırıldı? Okan Buruk'un sağlık durumu nasıl?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Yaşanan olaydan sonra, "Okan Buruk kimdir, hastaneye mi kaldırıldı? Okan Buruk'un sağlık durumu nasıl?" gibi aramalar başladı. Peki, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un sağlık durumu nasıl?

OKAN BURUK KİMDİR?

Okan Buruk Türk futbolunun en önemli isimlerinden biridir. Hem oyuncu hem de antrenör olarak kapsamlı kariyerine baktığımızda Buruk, futbol dünyasında güçlü bir iz bırakan isimlerden biridir.

Okan Buruk, futbol kariyerine erken yaşta başladı ve farklı kulüplerde büyük başarılara imza attı. Okan Buruk'un hem oyuncu hem de eğitmen olarak hayatı ve kariyeri başarılar ve deneyimlerle doludur.

Okan Buruk, 19 Ekim 1973'te İstanbul'da doğdu. Futbol kariyerine küçük yaşlarda başladı ve Galatasaray'ın altyapısına ilk adımlarını attı. Profesyonel futbol kariyerine 1992 yılında Galatasaray'da başladı ve kısa sürede takımın en önemli oyuncularından biri oldu.

Okan Buruk kimdir, hastaneye mi kaldırıldı? Okan Buruk'a ne oldu, sağlık durumu nasıl?

Galatasaray'da geçirdiği başarılı yıllar onu futbol dünyasında adından söz ettirdi. Okan Buruk, futbol kariyeri boyunca çeşitli kulüplerde forma giydi ve büyük başarılara imza attı. 

Futbol kariyeri sona erdikten sonra Okan Buruk, kariyerine teknik direktör olarak başladı. Daha büyük kulüplerde antrenör olarak çalışma fırsatını yakalamadan önce başlangıçta çeşitli altyapı takımlarında ve altyapı takımlarında çalıştı. Buruk, antrenörlük kariyerinde de başarılı performanslar sergileyerek takımına büyük başarılar kazandırdı. Özellikle İstanbul Başakşehir ile Süper Lig'i kazanmak, onun teknik direktörlük kariyerinin en büyük başarılarından biriydi.

OKAN BURUK NEDEN HASTANEDE?

Rahatsızlanmasının ardından hastaneye kaldırılan Buruk'un yapılan tetkikler sonucunda apandisitinin patladığı öğrenildi. Bu sebeple Buruk, ameliyata alındı.