TransferSüper LigFutbol

Hatayspor, Ömer Faruk Beyaz'ı Transfer Etmek İçin Anlaşma Sağladı

Süper Lig ekibi Hatayspor, bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Ömer Faruk Beyaz ile anlaşma sağladı. Detaylar...

Fenerbahçe altyapısından yetişip Stuttgart’a transfer olan Ömer Faruk Beyaz'a Süper Lig ekibi talip oldu. Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor, genç oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Detaylar...

Anlaşma sağlandı
Ajansspor'dan Nazım Türknas'ın haberine göre, Hatayspor, Fenerbahçe altyapısından yetişip Stuttgart’a transfer olan ofansif orta saha oyuncusu Ömer Faruk Beyaz ile prensip anlaşmasına vardı.

Volkan Demirel transfer edilmesini istedi 
Fenerbahçe'nin eski kalecisi ve Hatayspor'un teknik direktörü olan Volkan Demirel, Sarı-Lacivertlilerin eski oyuncusu Ömer Faruk Beyaz'ı Hatay'a transfer etmek için bizzat kendisi ile görüştüğü ve yönetime transfer edilmesi için hamle yapılmasını istediği iddia edildi.

Fenerbahçe'den ayrılıp Stutgart'a transfer oldu  
Fenerbahçe ile profesyonel sözleşme imzaladıktan sonra çok fazla süre alamayan Ömer Faruk Beyaz'ın sözleşmesi 2021 yılında sona erdi. Genç oyuncu Sarı-Lacivertlilerin yeni sözleşme imzalamayarak Alman ekibi Stutgart'a transfer oldu.

En genç kaptan olma ünvanına sahip oldu
16 yaşındayken Fenerbahçe forması giyen Ömer Faruk Beyaz, Sarı-Lacivertli kulübün tarihine geçti. O sezon Çaykur Rizespor ile oynanan maçta Emre Belözoğlu, mücadelenin 64. dakikasında yerini Miha Zajc'a bırakırken, kaptanlık pazubandını 16 yaşındaki futbolcu Ömer Faruk Beyaz'a verdi. Beyaz böylelikle en genç kaptan olma ünvanına sahip oldu.

4 karşılaşmada görev aldı 
Geride bıraktığımız sezonun başında FC Magdeburg'a kiralanan Ömer Faruk Beyaz, Ocak ayında tekrar Stuttgart'a döndü. 19 yaşındaki oyuncu 2022/23 sezonunda 4 mücadelede görev alabildi. Skor katkısı sunamayan Ömer Faruk Beyaz, 69 dakika sahada kaldı.