GalatasaraySüper LigFutbol

Ömer Üründül'den Galatasaray'ın 4 ismine sert eleştiri!

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasının açılış maçında Galatasaray, dün Çaykur Rizespor'u 6-2 mağlup etti. Ünlü yorumcu Ömer Üründül, Galatasaray'ın 4 ismine sert eleştiride bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasının açılış maçında Galatasaray, Çaykur Rizespor'u konuk etti. 8 golün atıldığı maçı Galatasaray 6-2 kazandı ve haftayı 3 puanla kapattı. Cimbom'a galibiyeti getiren golleri 9. dakikada Köhn, 31. dakikada Torreira, 40, 45 ve 64. dakikada Kerem Demirbay ve 85. dakikada Mauro Icardi kaydetti.

Ünlü yorumcu ve spor yazarı Ömer Üründül, Galatasaray'ın evinde Çaykur Rizespor'u 6-2 yendiği maçı kaleme aldı. 

"Icardi yürüyerek oynadı"

6-2'lik galibiyete rağmen Galatasaray'daki 4 futbolcunun performansını eleştiren Üründül, "Galatasaray'da Mertens vasattı. Kerem Aktürkoğlu etkisizdi. Zaha bildiğiniz gibi fizik açıdan yetersizdi. Icardi yürüyerek oynadı ama Rizespor bu duran santrfora bile gol attırdı." dedi.

"En büyük pay sahibi 7 kişiydi"

Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Zaha ve Icardi dışında diğer oyuncuların ellerinden geleni yaptığını vurgulayan Üründül, "İşte ligimizin hali. G.Saray'ın dün rahat kazanmasında en büyük pay sahibi 7 kişiydi. Geri 4'lü bunların içinde. " dedi.

"Nerede görev verilirse işini yapıyorlar"

Sarı kırmızılı ekipte Berkan Kutlu, Torreira ve Kerem Demirbay'a ayrı bir parantez açan Üründül, "Nerede görev verilirse aksatmadan işini yapan Berkan Kutlu, Torreira ve Demirbay." ifadelerini kullandı.

"İlhan Palut bu maçtan ders almalı"

Bu sonuçla 39 puanda kalan Çaykur Rizespor'da teknik direktör İlhan Palut'u da eleştiren Üründül, "Yaptığı büyük taktik hatayla da İlhan Palut bu maçtan ders almalı." dedi.