GalatasarayIcardiSüper Lig

Rams Park'ta Gövde Gösterisi! Aslan Yeni Yıldızlarını Taraftarla Buluşturdu

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Rams Park'ta yeni transferlerini taraftarlarla buluşturdu. Sarı - Kırmızılar, Mauro Icardi, Angelino, Halil Dervişoğlu, Cedric Bakambu, Wilfried Zaha ve geçen sezon devre arasında takıma katılan Kaan Ayhan ve Nicolo Zaniolo için imza töreni düzenledi.


Süper Lig ekipleinden Galatasaray geçtiğimiz sezonun devre arasında takıma katılan Kaan Ayhan ve Nicolo Zaniolo ile yeni transferleri Mauro Icardi, Angelino, Halil Dervişoğlu, Cedric Bakambu, Wilfried Zaha için Rams Park'ta imza töreni düzenledi. Rams Park'ta düzenlenen imza törenine  35 bin taraftar katıldı. 


Bu hedefe ulaştık, mutluyuz, gururluyuz


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek cümlelerine "Değerli Galatasaraylılar, sevgili kardeşlerim, bugün futbol takımımıza yeni katılan oyuncularımızın imza töreni ve yeni sezon açılışımızı vesilesiyle bir aradayız. Cumhuriyet'in 100. yılında, şampiyon olmak en çok Cumhuriyet'in yüzü Galatasaray'a yakışır demiştik. Bu hedefe ulaştık, mutluyuz, gururluyuz" ifadeleri ile başladı.


Hedefimiz Avrupa'nın zirvesine çıkmak 


Galatasaray'ı birlik ve beraberlik içinde Avrupa'nın zirvesine çıkarmayı hedeflediiklerini söyleyen Özbek "Değerli kardeşlerim, sizin desteğinizle bugün Türkiye'nin en çok kıskanılan kulübü Galatasaray olmuştur. Ben ve arkadaşlarımız göreve geldiğimizden beri bu anı paylaşmak için çalıştık değerli kardeşlerim. Amacımız Galatasaray'ı birlik ve beraberlik içinde eskiden olduğu gibi Avrupa'nın tepesine çıkarmak. Çünkü bizim yerimiz orası" ifadelerini kullandı.