GalatasaraySüper LigTransfer

Rams Park'ta Yıldızlar Geçidi! Aslan Yeni Transferlerini Taraftarla Buluşturdu

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Rams Park'ta yeni transferlerini taraftarlarla buluşturdu. Sarı - Kırmızılar, Mauro Icardi, Angelino, Halil Dervişoğlu, Cedric Bakambu, Wilfried Zaha ve geçen sezon devre arasında takıma katılan Kaan Ayhan ve Nicolo Zaniolo için imza töreni düzenledi.

Süper Lig ekipleinden Galatasaray geçtiğimiz sezonun devre arasında takıma katılan Kaan Ayhan ve Nicolo Zaniolo ile yeni transferleri Mauro Icardi, Angelino, Halil Dervişoğlu, Cedric Bakambu, Wilfried Zaha için Rams Park'ta imza töreni düzenledi. Rams Park'ta düzenlenen imza törenine taraftarlarda katıldı.


‘’Bu hedefe ulaştık, mutluyuz, gururluyuz''
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bu hedefe ulaştık, mutluyuz, gururluyuz dedi ve cümlelerine "Değerli Galatasaraylılar, sevgili kardeşlerim, bugün futbol takımımıza yeni katılan oyuncularımızın imza töreni ve yeni sezon açılışımızı vesilesiyle bir aradayız. Cumhuriyet'in 100. yılında, şampiyon olmak en çok Cumhuriyet'in yüzü Galatasaray'a yakışır demiştik. Bu hedefe ulaştık, mutluyuz, gururluyuz" dedi.


‘’Hedefimiz Avrupa'nın zirvesine çıkmak ‘’
Galatasaray'ı birlik ve beraberlik içinde Avrupa'nın zirvesine çıkarmayı hedeflediiklerini söyleyen Özbek "Değerli kardeşlerim, sizin desteğinizle bugün Türkiye'nin en çok kıskanılan kulübü Galatasaray olmuştur. Ben ve arkadaşlarımız göreve geldiğimizden beri bu anı paylaşmak için çalıştık değerli kardeşlerim. Amacımız Galatasaray'ı birlik ve beraberlik içinde eskiden olduğu gibi Avrupa'nın tepesine çıkarmak. Çünkü bizim yerimiz orası" ifadelerini kullandı.

 

‘’Icardi transferinde sponsor desteği ‘’
Mauro Icardi transferinde sponsor desteklerini aldılarını söyleyen Başkan Dursun Özbek konuşmasına şöyle devam etti. Özbek, "Kıymetli oyuncumuz Mauro Icardi, yıllık yaklaşık 40 milyon euro'luk teklifi reddederek, sponsorlarımızın 4 milyon euro'sunu karşıladığı toplamda 10 milyon euro'ya gelire imza atmıştır." ifadelerini kullandı.

 

Sponsorlardan yöneticileri sıra sıra kürsüye geldi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in konuşmasının ardından transferlerde katkısı olan sponsorlar ve yöneticiler kürsüye geldi. Sırasıyla Rams Global CEO’su Devran Bülbül, SIXT rent a car adına Bor Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Cem Hancan ve Başkanvekili Müge Çetin işe Arma Global Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Berk Ercan kürsüden Galatasaray taraftarlarına seslendi.