Futbol

Rasmus Hojlund: ‘’Biraz zaman aldı ama mutluyum''

Manchester United'ın golcüsü Rasmus Hojlund bu sezon Premier Lig'de ilk golünü Aston Villa karşısında kaydetti. Detaylar haberde...

Premier Lig'de Manchester United formasıyla çıktığı ilk 14 karşılaşmada gol ve asist üretemeyen Rasmus Hojlund ilk golünü ligde Aston Villa karşısında kaydetti.


Biraz zaman aldı ama mutluyum"
Danimarkalı golcü maçın ardından Sky Sports'a açıklamalarda bulundu. Aston Villa maçından sonra Rasmus Hojlund, "Biraz zaman aldı ama mutluyum" dedi.

"Sonuna kadar inandık"
Takım olarak inandıklarını söyleyen Danimarkalı, "Biraz zaman aldı ama mutluyum, artık en mutlusu benim, bunu kutlamamdan da gördünüz. Biz buna sonuna kadar inandık ve bugün de büyük bir karakter gösterdik" ifadelerini kullandı.

"Şampiyonlar Ligi'nde golüm var"
Şampiyonlar Ligi'nde gol kaydettiğini söyleyen Rasmus Hojlund, "Şampiyonlar Ligi'nde zaten birkaç gol atmıştım ama ilk golümü Premier Lig'de bulmayı kaçırdım ve o golün geldiği için mutluyum. Umarım buradan tekrar başlarım ve durmam" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde 5 golün 2'si Galatasaray'a
Danimarkalı golcü Rasmus Hojlund bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 6 karşılaşmada forma giyerken 5 kez fileleri havalandırdı. Hojlund 5 golün 2'sini Galatasaray ağlarına gönderdi. Hojlund, Premier Lig'de çıktığı 15 maçta ise sadece 1 gol kaydedebildi.