FenerbahçeSüper LigFutbol

Transfer Haberleri | Real Madrid scout'ı, İsmail Yüksek'e hayran kaldı

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu altıncı maçında deplasmanda Hırvatistan'ı 1-0 mağlup eden A Milli Futbol Takım'da İsmail Yüksek'in performansı herkesi mest etti.

A Milli Futbol Takımı'nın, EURO 2024 elemelerinde Hırvatistan'ı 1-0 yendiği maçın yıldızlarından olan Fenerbahçeli İsmail Yüksek, Real Madrid scout'ını kendisine hayran bıraktı.

İsmail Yüksek, Hırvatistan maçına damga vurdu

Türkiye'nın Hırvatistan'ı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada sergilediği performans ile alkış toplayan İsmail Yüksek maç boyunca Hırvatistan'ın orta sahasındaki yıldız oyunculara da üstünlük sağlamayı başardı.

Tek başına Modric-Brozovic-Kovacic üçlüsünü dize getirdi

Önceki gün yaptığı pres ile sahada basmadık yer bırakmayan yıldız futbolcu Hırvatistan'ın orta sahasında görev alan Luka Modric-Marcelo Brozovic ve Mateo Kovacic üçlüsünden daha fozla top kazandı.

Yüksek, istatistiklere damga vurdu

Söz konusu üçlü maç boyunca 21 kez top kazanırken, İsmail Yüksek ise bitmeyen enerjisiyle 24 top kazanmayı başardı.

Real Madrid'den İsmail Yüksek'e yakın markaj

Yıldız futbolcunun bu performansı scout ekiplerinin de dikkatini çekti. Öyle ki, maçı izleyenler arasında yer alan Real Madrid Şef Scoutu Juni Calafat, uçakta attığı storyde İsmail Yüksek'e övgüler yağdırdı.

"16 numara çok iyiydi!" 

Juni Calafat, "16 numara çok iyiydi!" mesajını paylaştı. Yıldız futbolcu sergilediği performansla Real Madrid başta olmak üzere Avrupa'nın önemli takımlarının radarına girmiş durumda.

İsmail Yüksek'in performansı 

Bu sezon 14 maçta görev alan İsmail Yüksek, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 24 yaşındaki genç oyuncu 1 maçta sarı kart, 1 mücadelede ise ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.