Süper LigFutbolSon Durum

Rıdvan Dilmen, TFF'nin yeni Türkiye Kupası sistemini ve Play-Off'u duyurdu!

Ünlü yorumcu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, TV8.5 kanalında yayınlanan “%100” adlı programda Türkiye Kupası'nın yeni sistemini açıkladı. İşte detaylar...

Rıdvan Dilmen, TFF'nin Türkiye Kupası için aldığı yeni kararı canlı yayında açıkladı. Dilmen, Kupa'da takım sayısının düşeceğini duyurdu. Detaylar…

TFF'den Play-Off kararı

Süper Lig'de şampiyon takımın belirleneceği sistem olan Play-Off tekrar gündeme gelmesiyle birlikte TFF'nin yeni karar alacağı iddia edilmişti. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, TFF'nin sistemi askıya aldığını duyurdu. Dilmen canlı yayında ''Süper Lig için Play-Off askıya alındı'' dedi.

Türkiye Kupası'nda yeni sistem

Rıdvan Dilmen Süper Lig yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası'nda da yeni sistemin olacağını açıkladı. Dilmen, ''Kupa maçlarında da 24’e düşürüyorlar takım sayısını. 4’lü grup 6 takım olacakmış'' dedi.

Türkiye Kupası'na kaç takım katılıyor?

Ön Eleme Turu müsabakaları, Bölgesel Amatör Lig'den katılacak 32 takım arasında bölgesel olarak oynanır. Eşleşmeler TFF tarafından belirlenir. Müsabakalar, tek maç eleme usulüne göre küçük numarayı çeken takımın sahasında oynanır. Müsabakaları kazanan 16 takım tur atlar.