Süper LigFutbolSon Dakika

Samsunspor 'da işler iyi gitmiyor! Samsunspor Analizi...

Süper Lig ekibi Samsunspor'da beklenen performans bir türlü ortaya çıkmadı. Kötü gidişatı Cenk Turgut kaleme aldı. Detaylar...

Haftanın en kritik mücadelelerinden biri olan Yılport Samsunspor ile Beşiktaş, Yeni Samsun 19 Mayıs Stadyumunda karşı karşıya geldiler. Maç çok hızlı başladı. Yağmurunda etkisiyle maçın hemen başında Rossier, Soner Gönül’ün müdahalesiyle yerde kaldı hakem Abdülkadir Bitigen tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.

Topun başına geçen Cenk Tosun penaltıyı kaçırmasına rağmen dönen topu tamamladı. Beşiktaş öne geçtikten sonra Samsunspor tüm hatlarıyla yüklendi. Kazanılan kornerlerin yarattığı tehlikelerin sonunda Marius jeneriklik bir gol attı. Durum 1-1 eşitlendi ve ilk yarıda böyle bitti. 

İkinci yarıda her iki takımda kontrollü oyunu tercih etti. Maçın sonlarına doğru yine aksiyonda Rossier vardı. Ortalığı topta Colley’e çarpan top Beşiktaş’ı 2-1 öne geçirdi maçta bu skorla bitti. Samsunspor için artık kritik süreç daha da derinleşti. 

Gisdol hocanın skor  1-1 iken oyuna geç dokunuşları mağlubiyeti kaçınılmaz noktaya getirdi. Bu maçlarda öncelikle yenemiyorsanız yenilmeyeceksiniz. 

Alttaki rakipler bu kadar maç kazanırken Beşiktaş maçındaki stratejik kazanacağız kurgusu yenilgiyi Samsunspor takımına getirdi. 

Samsunspor için her geçen gün ligdeki kara bulutlar artmaya devam ediyor. Hoca değişikliğinin de tesiri kısa sürmüş görünmekte