Süper LigFutbol

Samsunspor deplasmanda puan kaybetmeye devam ediyor

Lige kötü bir başlangıç yapan Samsunspor deplasmandaki kötü gidişatı bir türlü değiştirememekte. İşte Cenk Turgut'un Samsunspor yorumu...

Ligdeki rakiplerinden olan Pendikspor deplasmanında sahaya tek forvet ve arkasında kalabalık bir ortasaha grubuyla başlayan Gisdol hoca rakibi önce bloke et sonrasında maçın ilerleyen kısmında hamle yap anlayışıyla sahaya çıktı. 

Maçın ilk yarısında daha etkili görünen taraf Pendikspor olmakla birlikte Diaby 'nin girmiş olduğu net pozisyonu kaleci Okan çok profesyonel bir şekilde önledi. 

Maçın ilk yarısı kısır geçerken, ikinci yarı ile birlikte ceza sahasında arkasına Drongelen'i alan Pendikspor forvet Erencan çok şık bir dönüş ile takımını öne geçirdi. Golden sonra Samsunspor oyuncu degisikleri ile maçta riskler alarak hakimiyet kursa ve 2 net pozisyona girmiş olsada tabelayı değiştirmeyi başaramadı. Maça damgasını vuran konuyu ise Samsunspor lehine çalınmayan penaltılar olarak gösterebiliriz.

 Maçtan sonra kulüpten yapılan açıklama bu konuyu rafa kaldirmayacağının haklı bir görüntüsü oldu.Samsunspor ilk devreyi en az kayıp ve toplayacağı puanlar ile bir şekilde kendisini devre arasına atmayı hedeflemekte. Ocak ayına kadar belli olacak Cas'ta görüşülen dava ve transfer sezonu kulübün geleceği hakkında önemli bir gündem oluşturmakta.Şairin de dediği gibi umarım baharı beklerken yaz gelip geçmez.