FutbolSon Dakika

Samsunspor evine mutlu dönüyor

Son haftalarda performans düşüklüğü yaşayan Samsunspor bu sefer ligin formsuz takımlarından Beşiktaş deplasmanına konuk oldu. Cenk Turgut, maçı kaleme aldı. Detaylar...

Ev sahibi olmanın avantajı ile taraftarı önünde maça etkili başlayan Bjk  kenarlardan yüklenerek ilk yarıda baskısını arttırdı ve genç golcüsü Semih ile İkinci devreye önde girmeyi başardı. İlk yarıda Samsunspor adına olgunlaşmayan ataklar mevcuttu. 

İkinci devreye daha istekli başlayan taraf konuk Samsunspor'du. Muja ve Schindlerin oyuna girmesi ile ofansif üstünlüğü yakalayan Samsunspor organize gelişen atakta kaptan Emre Kılınç ile skora dengeyi getirmeyi bildi. 

Bu dakikadan sonra her iki tarafında oyun disiplininden uzaklaştığı ortasahaların hızlı geçildiği bir oyuna evirildi. 

Son 20 dk ise Beşiktaş 'ın uzun topları ile Samsunspor ceza sahasında gol fırsatı araması ile geçti. Muhteşem taraftarının desteğini de alan Samsunspor zor bir deplasmandan evine mutlu dönmeyi başardı. Bir parantez Zeki Yavruya  oyundan çıkarken teknik ekibe sitemleri ne kadar yersizdi ki yerine oyuna giren Schindler hatasız oynamasının üzerine golün asisti ile de oyununu süslemeyi başardı.