Futbol

Samsunspor'da Kaiser, Gisdol ile çok farklı

Ara transfer sezonunda elindeki oyuncuların bir şekilde gitmek istememesi ve zorluk çıkarmasına rağmen 3 oyuncuyu renklerine bağlamayı başarabilen Samsunspor kendi evinde ligin iyi futbol oynayan ekiplerinden Antalyaspor'u ağırladı. Maçın analizi Cenk Turgut yazdı. Detaylar...

Devre golsüz bitti

Kısaca maça gelirsek ; Samsunspor ligin geri kalanında olduğu gibi.4-1-4-1  formasyonu ile sahaya yerleşirken rakibi de aynı şekilde oynamayı tercih etti. Maçın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçti. 27. dakikada Buksa defansın arkasına sarkıtılan topu gol yapmış olsa da Var incelemesi sonrası iptal geldi. Devre golsüz beraberlikle bitti.

Muja skoru belirledi

2.nci devreye taraftarını da arkasına alarak daha istekli başlayan taraf Samsunspor'du. 59. dakikada Antalyaspor'un kendi sahasından çıkarken kaptırdığı topu geçiş oyununda Marius ağlarla buluşturdu. Yeni transferler Muja ve Raman ile etkinliğini arttıran takım 90+1 de Raman'ın ceza sahasına akıllıca kestiği topta Muja ağları havalandırdı ve skoru belirledi.

Hayat masallar uyduranı değil çalışanı seviyor

Kaiser ile sezona başlayıp  kendimizce bir kazak hikayesi uydurmasaydık buralarda olmazdık. Hayat masallar uyduranı değil çalışanı seviyor !