BeşiktaşSüper LigFutbol

Semih Kılıçsoy'a Avrupa devinden teklif!

Son dakika transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta forma giyen ve bu sezon istediği süreleri alamayan Semih Kılıçsoy'a Avrupa'dan teklif geldi.

Geçtiğimiz sezon başarılı bir performans ortaya koyan ve çıktığı 35 maçta 12 gol ve 3 asistlik performans sergileyerek A Milli Takım'a kadar yükselen Semih Kılıçsoy'a Avrupa'dan transfer teklifi geldiği iddia edildi.

Forma şansı bu sezon azaldı

Her ne kadar geçen sezon Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta başarılı bir performans sergilese de bu sezon teknik direktör Giovanni van Bronckhorst tarafından fazla forma şansı verilmeyen genç yıldızın ismi Avrupa kulüpleri ile anılmaya devam ediyor.

Milan ve Everton'dan teklif

Fussballeuropa sitesinde yer alan habere göre; İtalyan devi AC Milan ve Premier Lig ekibi Everton'ın, 19 yaşındaki Semih Kılıçsoy için Beşiktaş kulübüne 12 milyon Euro değerinde bir transfer teklifi yaptığı ancak bu teklifin siyah-beyazlı yönetim tarafından reddedildiği belirtildi.

30 milyon Euro

Beşiktaş kulübünün, Semih Kılıçsoy için en az 25 ila 30 milyon Euro arasında bir bonservis talep ettiği öğrenildi.

Birçok takım peşinde

Bilindiği üzere Eintracht Frankfurt ve Borussia Dortmund kulübü de 19 yaşındaki yıldız oyuncuyla yakından ilgilenen kulüpler arasında yer alıyor.

Bu sezonki performansı

Siyah-Beyazlı takım ile bu sezon 10 maça çıkan ve 3 asist ile oynayan Semih Kılıçsoy'un sözleşmesi 30 Haziran 2028 yılına kadar devam ediyor.