Süper LigFutbolSon Durum

Sergen Yalçın'ın gözü Messi'nin takım arkadaşında

Sergen Yalçın'ı takımın başına getiren Antalyaspor, dünyaca ünlü yıldız Lionel Messi'nin takım arkadaşı Christopher McVey'i kadrosuna katmak istiyor.

Nuri Şahin'in ardından Sergen Yalçın ile anlaşan Antalyaspor, dikkat çekecek bir transfer hamlesine hazırlanıyor. Antalyaspor yönetimi, Lionel Messi'nin de formasını giydiği ABD Futbol Ligi takımlarından Inter Miami'de forma giyen İsveçli stoper Christopher McVey'i kadrosuna katmak istiyor. 26 yaşındaki 1.92'lik stoperin kariyerine Avrupa'da devam etmek istemesi de Kırmızı-beyazlı yönetimin transfer görüşmelerinde elini güçlendiriyor. 

Stoper arayışları var 

Nuri Şahin döneminde de stoper arayışlarında olan Antalyaspor yönetimine Sergen Yalçın tarafından da benzer bir talep geldiği ve çalışmaların bu yönde devam ettiği öğrenildi. Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen İsveçli stoperin de Antalyaspor'un teklifine sıcak baktığı belirtildi.

Sağ ve solda da oynuyor 

Stoper mevkisi dışında savunmanın sağ bek, sol bek ve sağ stoper bölgelerinde de görev yapabilen Christopher McVey'in, Süper Lig'den Konyaspor, MKE Ankaragücü ve Pendikspor'un da transfer listesinde olduğu ifade edildi.

Bu sezon 23 maça çıktı 

ABD Futbol Ligi takımlarından Inter Miami ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan İsveçli stoper, bu sezon 23 maçta forma giydi.