GalatasarayFenerbahçeBeşiktaş

Süper Lig devleri 16 yaşındaki gurbetçinin peşinde

Süper Lig devleri Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray 16 yaşındaki gurbetçi futbolcu Can Armando Güner'in peşine düştü. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk için yarışan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray transferde de aynı genç yeteneği kadrosuna katmak için yarışa girdi.


Can Armando Güner yarışı

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray Alman ekibi Mönchengladbach'ın U17 takımında forma giyen 16 yaşındaki yeteneği Can Armando Güner'i transfer etmek için harekete geçti.

Takvim'in haberine göre, Süper Lig devleri gurbetçi futbolcunun menajeri ile temasa geçtiği ve fikir alışverişinde bulundukları öğrenildi.

Sözleşmesi 2026'da bitiyor

Kulübüyle olan sözleşmesi 2026 yılında bitecek olan genç sol kanat oyuncusunu Türkiye'ye getirmek isteyen 3 kulübün önümüzdeki günlerde Alman kulübüne resmi teklif sunacağı belirtildi.

7 maçta 7 gol ve 3 asist kaydetti

Mönchengladbach U17 takımında bu sezon 7 karşılaşmaya çıkan Can Armando Güner, 7 gol ve 3 asistlik performansıyla dikkatleri çekiyor.

Sol kanadın yanı sıra sağ kanatta da forma giyebilen 16 yaşındaki futbolcu, Almanya U17 Milli Takımı'nda 5 kez görev aldı ve rakip fileleri 1 kez havalandırmayı başardı.