Süper LigGalatasarayFenerbahçe

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş Ve Süper Lig Günün Transfer Haberleri

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor dahil Süper Lig günün transfer haberleri merak konusu oldu. İşte gündeme gelen isimler ve detaylar...

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig ve Avrupa'nın önde gelen liglerinden transfer haberleri ve iddiaları gibi detaylar haberimizde.

Beşiktaş'ta gündem Lucas Moura ve Alex Oxlade-Chamberlain

Tottenham'dan ayrılan Lucas Moura ve Liverpool ile bu sezon sözleşme yenilemeyen Alex Oxlade-Chamberlain Beşiktaş'ın gündeminde. İki oyuncu için şartlar zorlanacak. Moura'nın menajeri, Beşiktaş'ı takibe aldı. (AKŞAM)

Galatasaray Fred içi atakta


Galatasaray orta sahanın merkezi için ibreyi yine Fred'e çevirdi. Aslan, 10 milyon Euro bonserivs bedeliyle Manchester United'ı ikna çabasında. Ancak Fulham'ın, Brezilyalı için araya girmeye işleri zorlaştırıyor. (FANATİK)

Beşiktaş'ta yıldızlar geçidi


Beşiktaş dış transferde yüksekten uçuyor. Aston Villa'dan Philippe Coutinho'yu almak için görüşmelerini hızlandıran yönetim, boşta bulunan dünyaca ünlü golcü Alexis Sanchez'i de renklerine bağlamak için atağa kalktı. (FANATİK)

Fenerbahçe listesine Ndombele ve Bissouma'yı aldı


Tottenhamlı Ndombele ve Bissouma için girişimlerde bulunan Fenerbahçe'nin gündemine gelen son isim Jorginho. Arsenal'in İtalyan oyuncu için teklifleri değerlendirme kararı aldığı, yıldız futbolcunun menajerler tarafından Fenerbahçe'ye önerildiği öğrenildi. (FANATİK)

İsmaik Kartal Dominik Livakovic'i işaret etti

İsmail Kartal dün isim vermeden Dominik Livakovic'i işaret etti. Fenerbahçe yönetimi de 28 yaşındaki eldivenin transferinde sona yaklaşmış durumda. (FOTOMAÇ)

Yeni hedef: Junior Messias


Kanat oyuncusu arayan Beşiktaş'a menajerler tarafından Milan'ın Brezilyalı yıldızı Junior Messias teklif edildi. (TAKVİM)

Divock Origi gündemde


Beşiktaş, Divock Origi'yi gündemine aldı. Siyah-Beyazlıların, Milan'ın ABD kampına götürmediği Belçikalı forvet ile ilgilendiği iddia edildi. (TAKVİM)

Fenerbahçe'de hedef Rebic

Fenerbahçe, Milan forması giyen Rade Krunic ve Ante Rebic için nabız yokluyor. (TAKVİM)