Real MadridArda GülerFutbol

Toni Kroos, Arda Güler'e tavsiye verdi

EURO 2024 sonrası futbolu bırakacağını açıklayan Real Madrid'in yıldızı Toni Kroos, Arda Güler için harekete geçti ve genç yetenekle özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Real Madrid'de Şampiyonlar Ligi finali öncesi ligde oynanan maçlarda attığı goller ve performansıyla adından söz ettiren Arda Güler, İspanya'da büyük beğeni toplamaya devam ediyor.

İspanyol devinin geleceği olarak gösterilen Milli yıldız için takımın tecrübeli isimleri de adeta seferber oldu.  Defensacentral'de yer alan habere göre sezon sonunda futbolu bırakmaya hazırlanan Toni Kroos, takım arkadaşlarıyla özel görüşmelerde bulundu.

Arda Güler'i el üstünde tutan ve deneyimlerini paylaşan Alman yıldız, genç yeteneğe rehberlik etmeye karar verdi. Arda Güler'le özel olarak görüşen Toni Kroos, "Arda, iki yıl sonra seni orada 100 gazetecinin önünde İspanyolca konuşurken görmek istiyorum." sözlerini dile getirdi.

Sezon başından bu yana Hem Modric hem de Toni Kroos'un tecrübelerinden faydalanan Arda Güler, iki unutulmaz futbolcunun veliahtı olarak gösteriliyor.