TrabzonsporSüper LigTransfer

Trabzonspor'da Onuachu seferi! Başkan devrede

Trabzonspor, Nijeryalı golcü Onuachu ile yola devam etmek isterken Southampton'la görüşmeler yaparak tekrardan golcü ismi 1 sezon kiralamak istiyor. Detaylar...

Süper Lig devi Trabzonspor, Southampton'dan kiralanan 29 yaşındaki Onuachu için yönetim yeniden harekete geçiyor. Bordo-Mavililer, golcü oyuncuyu gelecek sezon kadroda tutmak için çalışmalarına hız verdiği iddia edildi.

Onuachu kalmak istiyor

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Trabzonspor'un transfer görüşmelerinde tecrübeli futbolcunun geçen hafta, "Trabzon'da çok mutluyum. Ben ve ailem burada kalmak istiyoruz" demesi etkili oldu.

Dev bonservisi var

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde 18 milyon euro gibi büyük bir para karşılığında Genk'ten Southampton'a giden 2.01 boyundaki yıldız futbolcunun bonservisini almak imkansız olarak görünmeye başlandı.

Trabzonspor kiralamak istiyor

Bu nedenle yönetim, İngiliz ekibiyle 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Onuachu'yu yeniden kiralamak istiyor. Championship'ten Premier Lig'e çıkmaya çalışan Southampton, dev forveti bonservisiyle satmayı düşünebilir. Karadeniz devinin kurmaylarının satın alma opsiyonuyla kiralama teklifi sunmayı planlıyor.

''Yeniden kiralamak istiyoruz"

Başkan Ertuğrul Doğan da bu gelişmeyi doğrulayarak, "Bonservisi ile almamız mümkün değil ancak oyuncumuz ile temas halindeyiz. Yeniden kiralamak istiyoruz" dedi.

12 gole katkı sağladı

29 yaşındaki Onuachu, Trendyol Süper Lig'de forma giydiği 17 maçta 9 gol, 3 asiste imza attı.