BeşiktaşSüper LigFutbol

Transfer listesi şimdiden hazır! Beşiktaş'tan 4 isme kanca

Gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta, siyah-beyazlı yönetimin takip ettiği isimlerde ortaya çıktı. İşte tüm detaylar

Beşiktaş, gelecek sezonun planlamasına başladı. Yönetim, teknik direktör Fernando Santos ile görüşmesinde 10 yabancının gönderilip yerlerine 4 transfer yapılması konusunda fikir birliğine vardı.

Aboubakar ile Rebic kesin yolcu

Beşiktaş'ta oğrudan 11'de oynayıp, takıma fayda sağlayacak kaliteli oyunculara gidilecek. Bu kapsamda Vincent Aboubakar ile yollar ayrılıp yerine santrfor alınacak, Ante Rebic'i gönderip sol kanat takviyesi yapılacak. Ayrıca stoper için de görüşmelerin sürdüğü ve orta sahaya da bir yabancı oyuncu düşünüldüğü ifade edildi.

Knoche ile Stefan Savic, transfer radarında

Siyah-beyazlıların listesinde sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan isimlerin dikkat çektiği belirtildi.

Savunma için Union Berlin'in tecrübeli stoperi Robin Knoche ve Atletico Madrid'den ayrılacak Stefan Savic'in öne çıktığı öğrenildi.

Ben Yedder ile Martial de takipte

Hücuma kalite sağlamak adına da Monaco ile kontratı son bulacak Wissam Ben Yedder ile Manchester United'dan ayrılacak Anthony Martial'in durumlarının yakından takip edildiği vurgulandı. 

Robin Knoche'nin performansı

Kariyerinde Almanya dışına çıkmayan deneyimli savunmacı Robin Knoche, uzun soluklu Wolfsburg macerasının ardından 2020-21 sezonu başında Union Berlin'in yolunu tutmuştu.

Kariyerinde 507 maça çıkan Alman panzeri, bu periyotta 31 gol atarken, 15 de asist yapmayı başardı.

Stefan Savic'in performansı

Atletico Madrid, Stefan Savic'i 2015-16 sezonu başında Fiorentina'dan 12 milyon euro bedelle renklerine bağlamıştı. Bu sezon LaLiga ve Şampiyonlar Ligi'nde toplam 13 maça çıkan Savic 972 dakika süre aldı.

Ben Yedder'in performansı

33 yaşındaki Ben Yedder bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Monaco formayı giyen golcü oyuncu 19 maça çıkarken toplamda 13 gol attı. Tecrübeli yıldızın sözleşmesi ise sezon sonunda bitiyor. Ben Yedder'in güncel piyasa değeri ise 10 milyon Euro.


Anthony Martial'ın performansı

Premier Lig kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 28 yaşındaki futbolcu Anthony Martial'ın ise 1 yıllık opsiyonu bulunuyor. Ancak ManU'nun bu opsiyonu kullanma ihtimali düşük görülüyor.

Bu nedenle Anthony Martial'ın 30 Haziran'da sözleşmesi sona erdiğinde Manchester United'dan bedelsiz olarak ayrılması bekleniyor.

Bu sezon 19 maça çıkan Martial, 2 gol atarken, 2 kez de asist yaptı.