GalatasaraySüper LigFutbol

Transferde ismi G.Saray ile anılmıştı! Temsilcisi konuştu

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray ile ismi anılan Japon futbolcu Daichi Kamada'nın temsilcisi iddialar hakkında açıklama yaptı...

Transferde Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ile ismi anılan Japon futbolcu Daichi Kamada'nın temsilcisi iddialar hakkında açıklamalarda bulundu. 

"Türkiye'ye transfer olma şansı yok demiştim"

Sports Digitale'a konuşan Japon futbolcunun temsilcisi, "Türkiye'ye transfer olma şansı yok demiştim, öyle de oldu. Evet Türk takımları ile adı haberlerde geçiyor ve hala şans yok" ifadelerini kullandı. 

Lazio'dan ayrılmak istiyor

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Lazio'da forma giyen ancak Maurizio Sarri yönetiminde fazla forma şansı bulamayan 27 yaşındaki oyuncunun takımdan ayrılmak istediği ve Galatasaray'ın da gündemine geldiği öne sürülmüştü.

Bu sezonki performansı

Bu sezon 21 maçta forma giyen Kamada 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. 

Forma giydiği takımlar

On numara mevkisinde görev yapan Daichi Kamada kariyerinde Higashiyama HS, Sagan Tosu, VV St. Truiden ve Eintracht Frankfurt gibi takımlarının da formalarını giydi.

Japonya Milli Takımı'nda da oynuyor

Japonya Milli Takımı'nda da görev yapan Kamada, söz konusu çıktığı 31 maçta 7 gol ve 4 asist kaydetti. Öte yandan Daichi Kamada, Japonya’nın Asya Kupası aday kadrosunda kendine yer bulamadı.