FutbolFenerbahçeSüper Lig

Tümer Metin, Jose Mourinho ve Fenerbahçe'yi eleştirdi

tv100 ekranlarında ilgiyle izlenen Ersin Düzen’le Futbolun 100’ü programında yorumculardan Tümer Metin, Fenerbahçe’yi eleştirdi. Tümer Metin, “Fenerbahçe’nin sezon başından beri bir tane iyi 90 dakikası yok” dedi.

Süper Lig’de heyecan tüm hızıyla Ersin Düzen ile Futbolun 100’ü programında devam ediyor. Programın yorumcularından Tümer Metin, Fenerbahçe hakkında konuştu.

“TARTIŞILABİLİR BİR OYUN”

Saha zeminleri nedeniyle iyi bir oyunun olmadığını söyleyen Tümer Metin, “Fenerbahçe’de, Galatasaray mağlubiyetinden sonra Union SG galibiyeti, deplasmana gidiyor Antalya. Kötü bir zemin vardı. Zemin kötü olunca ister istemez oyunda kötüydü.” ifadelerini kullandı.

“BİR TANE İYİ OYNANAN 90 DAKİKA YOK”

Fenerbahçe’nin sezon başından beri bir tane iyi 90 dakika oynamadığını söyleyen Tümer Metin şu sözlerle devam etti:

“Fenerbahçe’nin ligdeki 7. resmi maçıydı, 4 tane de UEFA oynadı. Toplasan bir tane iyi 90 dakikası yok. Sekans sekans bile toplasan iyi bir 90 dakika çıkmıyor. Ara ara 15’er dakikalık iyi bölümler var sadece.”

“ARADA TOPARLAMALILAR”

Twente maçı sonrası uzun bir araya gideceklerini söyleyen Tümer Metin şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Uzun bir ara olacak Twente maçı sonrası Fenerbahçe’de. Gelecek haftayı bay geçecekler devamında milli ara gelecek. Fenerbahçe için bu yenilenme, bir oyun içi yerleşimi için bir fırsat olabilir.”