FenerbahçeTrabzonsporSon Durum

Tümer Metin: "O kutlamayı saha içinde yapmayacaksın"

Tümer Metin, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın ardından yaşanan olayları değerlendirdi. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasındaki dev maçta Trabzonspor ile Fenerbahçe, Papara Park'ta karşı karşıya geldi. Konuk ekip karşılaşmadan 3-2 galip ayrılırken maçın ardından olaylar yaşandı.

Fenerbahçeli eski futbolcu Tümer Metin olayların damga vurduğu maçı değerlendirdi. 

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller 13 ile 45+4. dakikalarda Fred ve 87. dakikada Michy Batshuayi'den geldi. Trabzonspor'un gollerini ise 63. dakikada Enis Bardhi ve 78. dakikada penaltıdan Trezeguet kaydetti.

Maç sonu olaylar çıktı

Maçın bitiş düdüğü sonrasında Fenerbahçeli oyuncular ve teknik ekip, saha ortasında toplanarak galibiyeti kutlamaya başladı. Kutlama sırasında bazı bordo-mavili taraftarlar sahaya girdi. Taraftarlar ile Fenerbahçeli arasında arbede çıktı. 

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Tümer Metin yaşanan olayları şu sözlerlele değerlendirdi:

“O gerginliğe sebebiyet vermeyeceksin. O kutlamayı saha içerisinde yapmayacaksın. Doğru olduğunu savunmuyorum. Daha önce de oldu. Galip gelmişsin, git içeride sevin abi. Mert Hakan'ı uyarırken de söyledim. Erzurum'da sevinirsen böyle bir tepkiyle karşılaşmazsın. İki takım arasında tarihten gelen husumet. Maçın içindeki gerilim... Bunları hesap etmiyorsun. Trabzon'da direkler kırıldı Volkan Demirel'in kafasında. Olmadı mı? Fenerbahçe en keskin virajda ya, zorlu rakiple oynayacak ya... Kolay değil. O yüzden maçın gerginliği bu kadar konuşuluyor.”