GenelFutbol

VİDEO- Marcelo Rakibinin Ayağını Kırdı! Gözyaşlarıyla Sahayı Terk Etti

Libertadores'te oynanan maçta Marcelo, rakibini ağır şekilde sakatladı. İnsalık dışı faul sonrası Marcelo oyundan atıldı. Büyük tepki gören Brezilyalı yıldız ağlayarak oyundan çıkarken sonrasında özür diledi.

Bu sabaha karşı oynanan Libertadores Kupası son 16 maçında Arjantin ekibi Argentinos Juniors, Brezilya ekibi Fluminense'yi ağırladı.

Maçın 58. dakikasında eski Real Madrid'li yıldız Marcelo ile rakip takımdan Luciano Sanchez ikili mücadeleye girdi.

Marcelo, topu kurtarmak isterken rakibinin bacağına şiddetli şekilde bastı.

İlk etapta oyun devam ederken, Marcelo, durumun ciddiyetini anlayarak hakeme maçın durması için itiraz etti ve gözyaşlarına boğuldu.


ÖZÜR DİLEDİ

Maçtan sonra İnstagram hesabından paylaştığı postla özür dileyen Marcelo şunları söyledi; “Bugün sahada çok zor anlar yaşadım. Yanlışlıkla bir meslektaşımı yaraladım. Mümkün olan en iyi şekilde iyileşmeni diliyorum.”

Gönderi kısa zamanda 1.5 milyon beğeni aldı.

 

YETİŞTİĞİ KULÜBE 16 SEZON SONRA DÖNMÜŞTÜ

Real Madrid’de efsaneleştiği sezonlardan sonra ayrılma kararı veren Brezilyalı sol bek, önce Yunan ekibi Olympiakos ile anlaşmıştı. İstenileni karşılıklı olarak alamayan kulüp ve futbolcu, yollarını bu sezon sonunda ayırdı. Marcelo bu ayrılıktan sonra, 19 yaşında ayrıldığı kulübü Fluminense’ye 35 yaşında dönmüş oldu.

 

FENERBAHÇE İSTEDİ

Madrid ekibinden ayrıldıktan sonra geçen sezon nereye gideceği çokça konuşulan Marcelo, tercihini Yunan takımı Olympiakos’dan yana kullandı. Sol bekteki eksiğini gidermek isteyen ve henüz Oosterwolde ile anlaşmayan Fenerbahçe için Marcelo ismi basında fazlasıyla geçiyordu. Jorge Jesus’un da istediği Marcelo, maaş ve beklenti yönünden tercihini Fenerbahçe’den taraf kullanmamıştı.